yeni çıkardığım puzzle/wttg2 tarzı oyunum

Project Safety Hotline, arayan insanların derdini 20 entry arasından bulup onlara doğru cevabı verdiğin 2000lerin eski bilgisayarını kullandığın bulmaca kategorisinde ki bir oyundur. daha oyunu 30dk önce siteye yükledim çok erken geliştirme aşamasında wttg2 tarzı yapmayı planlıyorum. ana odak oyunun şu anki hali yani pcden işimizi yaparken
ikincil hedefimiz ise evimizde hayatta kalmak. oyun içindeki entrylerin bir çoğu kendi evimizde de olabilecek yani. biraz korku öğeleri ekleyeceğim.
Altta oyunumun itch.io sayfası var ilginizi çekerse ve destek olmak isterseniz göz atabilirsiniz teşekkürler

arkadaşlar yeni bi oyun geliştiriyorum amacım, oyunumu 60 seconds'dan çok daha zevkli ve açık uçlu bir oynanışa sahip bir oyun yapmak.
tek başıma yapıyorum oyunu. daha yayınlayalı 1 hafta oldu ve 4 güncelleme almış durumda. yakında türkçe dil desteği de ekleyeceğim.
eğer azıcık bile olsa ilginizi çektiyse lütfen indirip, düşüncelerinizi (iyi/kötü) oyunun sayfasına yorum olarak belirtir misiniz? bu şekilde bana ve oyunuma çok büyük destek olmuş olursunuz. şimdiden çok teşekkür ederim <3

arkadaşlar yeni bi oyun geliştiriyorum daha sadece 3 gün oldu fakat oynanabilir durumda olduğu için paylaştım.
şu an oyunun %80'i eksik durumda. amacım, oyunumu 60 seconds'dan çok daha zevkli ve açık uçlu bir oynanışa sahip bir oyun yapmak.
tek başıma yapıyorum oyunu. eğer azıcık bile olsa ilginizi çektiyse lütfen indirip, düşüncelerinizi (iyi/kötü) oyunun sayfasına yorum olarak belirtir misiniz? bu şekilde bana ve oyunuma çok büyük destek olmuş olursunuz. şimdiden çok teşekkür ederim <3
arkadaşlar yeni bi oyun geliştiriyorum daha sadece 3 gün oldu fakat oynanabilir durumda olduğu için paylaştım.
şu an oyunun %80'i eksik durumda. amacım, oyunumu 60 seconds'dan çok daha zevkli ve açık uçlu bir oynanışa sahip bir oyun yapmak.
tek başıma yapıyorum oyunu. eğer azıcık bile olsa ilginizi çektiyse lütfen indirip, düşüncelerinizi (iyi/kötü) oyunun sayfasına yorum olarak belirtir misiniz? bu şekilde bana ve oyunuma çok büyük destek olmuş olursunuz. şimdiden çok teşekkür ederim <3
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

Yanıt Yok
0