E

Er
13 Kasım 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 4)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba ben bir olay olduğu zaman birisine anlatmadan duramıyorum, ya ne bilim birisiyle paylaşmak isterim ya'da birşey olduğu zaman demek isterim napmam lazım? Günlük filanmı tutmam lazım yardım edin...
Beyler ben 16 yaşındayım boyum 1.58-1.60 boyum uzamıyor yaz tatillerinde fuul bisiklet sürdüm, 2,3km yapıyordum genellikle hergün gidiş geliş işte 4 ediyordu basketbol filan oynadım 1 ay yüzmeye gittim 1 ay fitness gittim 3 ay hala boyum aynı macun yemeye başladım 2 ay birşey olmadı. her gece süt içiyorum hala aynı napmam lazım acil yardım edin valla utanıyorum kendimden
Beyler Steam'ın dolar kuruna geçmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bugün an itibariyle dolar kuruna geçildi...
Ya beyler benim asla ama asla ders çalışma isteğim gelmiyor napmam lazım fikri olan varmı? Yardım edin bana be...
Beyler bayanlar sizce hukuk okunurmu? Yani büssürü görüş fikir var, Eğer okunursa hangi üniversite mantıklı? Yada hukuk saçma diyen varsa neden? Biraz ufkumuzu açın teşşekkürler.
Beyler bu kadın tam manyak ve çok haklı konuşuyor paylaşmak istedim siz ne diyorsunuzhttps://twitter.com/serakadigil/status/1724503348798271637?t=aOKR5Djs7g-OH8baRmKUTA&s=19
Beyler Fenerbahçe ne zaman şampiyon olacak la olmuyor böyle Alex ile yaşıyorum
Beyler sagopa az önce yeni bir şarkı çıkardı "istesemde söyleyemem" eskilere benzetmeye çalışmış gibi geldi bana ama sanki olmamış şahsen ben beğenmedim sizin yorumlarınız nedir?https://www.youtube.com/watch?si=EyqbIshOBK1z2b0g&v=i5CtdgBUkeQ&feature=youtu.be
Beyler bayanlar sizce en iyi ders çalışma alanı ev'midir kütüphane'mi size göre hangisi daha iyi evdemi çalışmak kütüphane'demi gelin tartışalım.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 9 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.250 (Bu ay: 1.250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.