Citroen c3 2005 diez 1.4 Hdi acil yardım
Merhaba araçla hız yaptıkça direksiyon ağırlaşıyor neden olabilir. Direksiyon hız yaptıkça sertleşme yapıyor
Acil araç setten geçince stop ediyor
Merhaba
Citroen c3 2005 aracım var direksiyon bazen sertleşiyor araç giderken sertleşme bazen ilk çalıştırdığımda sertleşme dünde bi çukura biraz hızlı girdim sonra araç gaz kesti çalışıyor ama stop etmiş gibi duruyordu sonrasında direksiyon gene sertleşme yaptı. Serleşme yaptıktan sonra 2 - 3 kez kontakt kapatıp açtığımda düzeliyor direksiyoncuya götürdüm ama direksiyonla alakalı olmadığı çıktı yardımcı olurmusunuz acil teşekkür ederim
Merhaba citroen c3 2005 90bg aracım var bazen 30 - 40 ile giderken aracın motor sesi yarıya düşüp gaza basmıyor ve vites geçirdiğimde bile araç gitmiyor. Araçla gider haldeyken birdenbire aracın motoru biranda yarı ses düşüp çalışıyor istop etmiyor fakat gaza bastığımda gitmiyor vies geçtiğim zaman işlem görmüyor anahtar ile kapatıp çalıştırdığımda düzeliyor neden yapabilir. Ayrıca bazende direksiyon istop etmiş kadar ağırlaşıyor aracı kapatıp çalıştırdığım zaman 2 - 3 dk sonra düzeliyor neden olabilir. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
citroen c3 direksiyon iteklemesi acil yardım
Merhaba arka amertisötleri , amörtisör takozlarını ve kapı gergileri değiştirtdim fakat sonrasında ustadan aracı aldığım zaman yola çıkar çıkmaz direksiyonu sanki biri itikliyor alttan teker vuruyor gibi oluyor ön taraf tümsekte olduğu zaman dahada fazla itikliyor sertleşiyor usta ön amörtisörde değişmemiz lazım dedi sadece arkaları değişmiştik neden olur ustanın dediği doğrumudur yardımcı olurmusunuz (c3 2005)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0