Yapay zeka ile içerik üretici hesabı açmayı düşünüyorum ama OnlyFans ve Fansly Ai içerikleri kabul etmiyor. Sanırım sadece Fanvue bu konuda destek veriyor. Fakat onda da Türkiye’den hesap açamıyoruz, KYC engeline takılıyoruz.
Böyle olduğu halde geçen gün Fanvue de Türk hesabına denk geldim ve sahibi de Türk.
Bkz: @dilekvurai
Kendisiyle biraz konuştuk nasıl yaptığını söylemedi ama yeni başlamasına rağmen aylık 5 bin doların üstünde kazanıyormuş, parasını da çekmiş. Açıkçası bana biraz abartı geldi ama emin de olamadım.
Bu işin içinde olan, gerçekten Fanvue üzerinden Türkiye’den onay alıp ödeme çeken var mı? Yoksa farklı bir yöntem mi kullanıyorlar? Deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Ben Osman Turgut, 4 yılı aşkın süredir aktif bir şekilde PayPal kullanıyorum ve satın almış olacağınız bu e-kitapta PayPal hesap açma hakkındaki tüm bildiklerimi, hesabın kapanmaması için gerekli tüm detayları ve gelen ücretleri Türk bankamıza nasıl çekebileceğimize kadar tüm detayları bildiğim kadarıyla anlattım.
Bu eğitim seti ile beraber sınırsız hesap açılımı gerçekleştirebilir, hesapları kişisel ihtiyaç için kullanabilir veya ticaretini yaparak ek gelir kapısı aralayabilirsiniz.
Bu E-Kitap ile;
- Sınırsız Personal veya Business PayPal hesabı açılışı gerçekleştirebilirsiniz.
- VPN gerekmeden Türk IP’niz ile web ve mobilden giriş yapabilirsiniz.
- PayPal üzerindeki paranızı Türk banka hesabınıza çekebilirsiniz.
- Kapanan PayPal hesaplarınızı geri açabilirsiniz.
- E daha ne olsun...
E-Kitap Linki: https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=21207508

Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.264 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ödeme Sistemleri