Cs2 Paket Loss artıyor yardım edin lütfen
Merhabalar. Superonline 100 mbps den Turktelekom 1000 mbps ye geçtim superonline o kadar hız vermediği için türktelekoma geçtim. Cs 2 oynamaktayım ben paket los artışı oluyor bir oyunda nerdeyse 20 30 kere bunu yaşıyorum %5 %9 aralıklarında. Oyunda gözle görülür derecede ara ara takılmalar meydana geliyor. Modemden menzil genişleticiye kablosuz olarak menzil genişleticidende bilgisayarıma ethernert kablosuyla bağlantı kurmaktayım Ortalıga kablo çekemediğim için böyle yaptım. Superonlinede herhangi böyle bi sorun yaşamazken türktelekomda hızı yükseltmeme rağmen yaşamaktayım. Dns ayarlarını değiştim ipv6 yı kapattım yinede çözüm olmadı oyun için ayarlarlada oynadım yine düzelmedi. Yakın mesafe oldugu içinde 5 ghz kullanıyorum. Sorunu nasıl çözebilrim acaba yardımcı olun lütfen. Buferbloat test sonucumuda paylaşıyorum.
WARZONE loudotsdan silah alamıyorum
Merhabalar warzone oyununda levellerini kastıgım kar 98 ve kilo 141 silahını loudotsdan alamıyorum ekran resetleniyor sadece lc10 silahını alabiliyorum neden acaba
Warzone stemden indirdim oyun içi tekrar iniyor neden ?
Sessiz Gaming Klavye Önerisi
Merhaba kardeşimle aynı odada kaldığım için sessiz oyuncu klavye önerisi alabilir miyim ? mekanik olup sessiz olması mümkün oluyor mu ?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0