Adb Backup Yedeği ve Verileri Silmeden Root Atma
Çok önemli arkadaşlar yardım lazım. Bundan bir kaç ay önce Xiaomi telefonumda cloud sistemine girdim. Oradaki notları sildim ardından çöp kutusundan da sildim fakat senkronize sistemi açık olduğu için uygulamamdan da silmiş her şeyim o notların içindeydi. O günden beri uğraşıp duruyorum. Çinli bir yazılımcı bana notların data/com.miui.notes klasöründe depolandığını ve silinse dahi dosyayı küçültüp aslında yok etmediğini söyledi. Fakat data kısmına root erişimi olmadan erişemiyorum. Bunun yerine bilgisayardan adb ile dosya konumunu bildiğim için adb backup yedeği aldım. Uzun bir süre uğraştım fakat dosyanın uzantısını değiştirip tekrar backup.ab yaptığım için dosya bozuldu tekrardan alamadım. Benim sorum bu adb yedeğini tekrardan nasıl alabilirim veya telefonda hiç veri kaybetmeden root atma imkanım var mı bu sayede o dosyalara erişebilirim benim için çok önemli arkadaşlar aylardır uğraşıyorum yardım edebilirseniz çok mutlu olurum maddi olarak bile karşılığını verebilirim bi miktar çok teşekkürler
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Xiaomi

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0