Ege bölgesi için tatil planı önerisi
Merhaba.
Mayıs ayında arkadaş grubu ile İstanbul'dan çıkıp Ege Bölgesi'nde birkaç gün tatil yapma planımız var. Fakat çıkmadan önce ufak da olsa bir plan olmasını savundum. Rota boyu Çanakkale, Balıkesir, İzmir ve Aydın gibi şehirlerde durmaya değer konumlar, görülmeye değer yerler ve denenmeye değer lezzetler gibi az ve öz bir liste yapmak istiyorum. Grubumdaki herkes ilk defa böyle bir şey yapacağı için tavsiye almak istedim. Konaklama için kamp yapmayı tavsiye eder misiniz? Güvenilir kamp alanları var mıdır? Rota boyu en iyi plajlar hangileridir vb.
Hem çok maliyetli olmamalı hem de olabildiğince keyifli olabilecek tavsiyeler verir misiniz? Otel mi daha mantıklı olur kamp mı? Öneriler için şimdiden teşekkürler.
Van/Erciş Nasıldır?
Acemi birliği Van Erciş görünüyor fakat ustalıkta da burada kalabilme durumu varmış. Burası hakkında bilgi verir misiniz? Kesinlikle götürülmesi gerekenler ve orada verilen eşyalar nelerdir?
Akıllı telefon konusu nasıl oluyor? Acele etmeye gerek olmadığını ve ortamı izlemek gerek olduğunu biliyorum fakat yine de merak ediyorum. Emanet alma durumu gibi bir şey yok sanırım. Eve kargolatıyorlarmış. Eğer çarşı izinlerinde sorun olmazsa bir kargo şubesine kargolatıp o şekilde mi alabiliyoruz? Çarşıdan gelen kişilere devamlı arama yapılmıyor mu? Bot kilidi, dolap kilidi bazı yerlerde yasakmış sanırım. Bu bölge ile ilgili bir facebook, telegram grubu bulamadım bu yüzden nasıl bilgi alabileceğimi bilmiyorum.
VCD içindeki görüntü PC'de nasıl açılır?
VCD formatındaki diski bilgisayarda nasıl açabilirim? VCD içerisindeki .dat dosyasını masaüstüne alıp playerde oynatacaktım fakat işlem çok yavaş sürüyor VCD'de çok çizik yok bu yavaşlığın çözümünü bulamaz mıyım?
Son Giriş: 14 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0