Maçkolik veri çekme uygulaması
Arkadaşlar merhaba bir program üzerinde çalışmak istiyorum bu işte yeniyim sadece hem kendimi geliştirmek hemde kullanmak için, ne kullanmam veya nereden başlamam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok konu şu
uygulamam tarayıcı açıp maçkolik sitesine gidecek daha sonra program üzerinden seçtiğim tarih araşığını maçkolik sitesinden seçerek tamamlanmış tüm maçları çekmesi gerekiyor bununla ilgili yardımcı olurmusunuz
DİJİTAL AKTİF KATALOG YAPIMI
Arkadaşlar merhaba, çok önemli ve üzerinden çalıştığım bir konu hakkında sizlere danışmak istedim, bir firma için katalog yapmak istiyorum ancak kataloğumu sadece dijital ortam sergileyecekleri için buton ile aktif bir katalog olması gerekiyor pdf de bunu yapabiliyormuyuz veya herhangi bir programda bilmiyorum örneğin bir ürünün 4 rengi var benim projemde bu renk seçeneklerine tıklandığında rengin değişmesi gerekiyor ne kadar araştırsamda pdf de bunu çözemedim. illa pdf olmasına gerek yok sayfa üzerinden de bunu yapabiliriz ama sizce hangisi mantıklı olur pdf de böyle birşey mümkünmü sayfaları arası link vereibiliyorsun ama içerisinde aktif bir durum söz konusu değil butonlara verdiğin tüm bağlantılar dışarıda çalışıyor bu konuda fikri olan bana yardımcı olabilecek kimse varmı?
Maç Sonu Ödemeli Kuponlar
Merhaba 13 yıllık tecrübem ile maç sonu ödemeli kuponlar paylaşıyorum. dün takipçilerime kazandırdığım kuponu sizlerle paylaşıyorum. KESİNLİKLE ÖN ÖDEME TALEP ETMİYORUM telegram kanalımıza katılıp kuponlarımızı görebilirsiniz.
Telegram :
https://t.me/+sL0dJ3WjM2dmMjU0
2023 Güncel İddia Excel Tablosu
Merhaba, Elimde 2023 Ocak- Ekim aylarını içeren 50.000+ maçlık tablo mevcut. İlgilenen arkadaşlar 0530 116 93 27 Benimle İletişime geçebilir. Herkese Bol Kazançlar
https://www.instagram.com/iddiaexcelguncel/?igshid=MmVlMjlkMTBhMg%3D%3D
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.414 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor