Turknet reziliği devam ediyor
Turknet aboneliğim başarılı bir şekilde gerçekleşti ama hiç memnun kalmadım. Muhatap yok hiç bir şekilde. 2 haftadır defalarca talep oluşturmam rağmen hiç bir şekilde dönüş alamıyorum. İnanmayan varsa açtığım destek kayıtlarını ss atabilirim. Abartsız söylüyorum 24 saat içinde dönüş olacak diyor. 2 gün geçiyor arıyorum tekrar 24 saat diyor kısır döngüye girdi. Sorun sadece ipv6 açılacak işlem tamamlanacak bu kadar.
Netspeed'den Turknet Geçiş Çilesi
14 mart tarihi ile netspeed bulanan aboneliğimi Turknet taşımak istedim. Sesli onaylar alındı. E devlet üzerinden belgeler onaylandı. 48 saat içerisinde tamamlanması gereken aktivasyon 24 mart itibariyle hala gerçekleşmedi. 10 gündür müşteri temsilcileri ile akaraba olduk. Bir türlü sorun çözülmüyor. Turknet biz belgeleri evrakları gönderdik diyor. Netspeed elimize geçiş için evrak ulaşmadı diyor. İki arada derede kaldık. Her iki operatör de birbirini suçluyor. Turknet başvuru iptal et yeniden başvuru yapalım belgeler de sıkıntı olmuş olabilir diyorum. Ona da yanaşmıyorlar kaldık öyle ortada uğraşmadığım şey kalmadı sizce ne yapmalıyım?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0