265 Bin TL Araç Tavsiyesi Yardım
Merhabalar, hatchback, çok yakıt masrafı olmayan, bir araç arıyorum aynı zamanda ilk aracım olacak. 5-6 ay gibi bir süre sonra da model yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden aktif piyasası olan bir araç olması iyi olur. Araştırdığım kadarıyla bu fiyat aralığında en mantıklı araçlar bunlar gibi geliyor.
- Hyundai Getz
- Fiat Palio
- Chevrolet Kalos
- Corsa C
- Fiesta 2003 Üstü (Bu fiyatlara temizi zor denk geliyor birkaç ilan gördüm ama maalesef kaçırdım.)
Sizler hangilerini önerirsiniz veya alırdınız? Farklı model önerileriniz olursa da çok sevinirim. Teşekkürler.
ford fiesta 1.4tdci trend vs corsa 1.3 ctdi
Merhabalar, bu iki dizel araçtan hangisini önerirsiniz acaba? Artık ve eksi yönleri nelerdir? 380-390 bin tlye kadar çıkabiliyorum ve bu iki araç hem yakıt masrafı, hem performans vb. açılardan çok mantıklı geldi.
Ayrıca bunların yerine önerebileceğiniz araç varsa tavsiyelerinize açığım.
Opel Corsa D Alınır mı?
Merhabalar, 375 bin tl bütçem var. Uzun zamandır araştırıyorum gerek dış görünüş gerek yakıt masrafı açısından Opel Corsa D 1.3 Dizel 2009-2010 olan modelini mantıklı buldum. Ayrıca ilk aracım olacak.
Sizlerin de fikirlerini merak ediyorum.
Hatckback, yakıt masrafı çok fazla olmayan , şehir içinde aktif olarak kullanabileceğim başka araç önerilerinizi de dikkate alırım.
Hyundai i20 1.2 Benzin Lpg Vs 1.4 Dizel
2010-2012 arası 1.2 benzin/lpg olan modelini ilk aracım olarak almayı düşünüyorum.
350-375 bin liraya kadar çıkabiliyorum ancak kafama takılan birkaç nokta var.
1-dizel olan 1.4 modelini almak daha mı mantıklı olur? yakıt masrafı olarak 1.2 benzin lpg olanıyla arada çok büyük fark olur mu? Yani örnek veriyorum dizel aldım ve yakıt masrafım ayda 500 tl daha arttı buna değecek bir fark oluşturur mu dizel almam?
2- 1.2 olan aracı alsam yokuşlarda veya uzun yolda çok sorun yaşar mıyım? Aracı daha çok şehir içinde kullanacağım.
3- 2009 corsa veya 2010 fiesta da bakıyorum siz olsanız i20 yerine yine bu araçlardan birisini mi tercih ederdiniz?
yardımcı olursanız sevinirim. çok teşekkürler.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.095 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Araç tercih-kıyaslama