Boyum 2metre çok güçsüsüzüm ve smaç basamıyorum
Merhaba Profesyonel basketbol oyuncusuyum 4,5 numara oynuyorum 15 yaşındayım (oynadıgım takımı şuanlık vermek istemiyorum) 15 Yaşıma göre boyum gayet uzun ama çok zayıf ve güçsüzüm 77 kiloyum Kollarım kürdan gibi iğrenç bi görüntüsü var her aynaya baktığımda kendimden iğreniyorum nasıl bu kadar zayıf olabilirler anlamıyorum kısa kollu tişört bile giymiyorum. Görünüşten çok aklıma takılan konu basketbol sahasında çok güçsüz kalmam, benden kısa 177 çocuklar beni rahat bir şekilde göğüsleyebilip savunabiliyorlar ve bunu şuan bunu söylemek bile çok utanç verici ama öyle. bi süre boyunca ağırlık antrenmanları yaptım ama bazı ailevi sebeplerden dolayı istikrarsız bir şekilde uyguladığım için pek bir etkisi olmadı. Ayrıcada zıplamamın çok kötü olduğunu ve bu boyuma rağmen smaç basamadığımıda eklemek istiyorum. 2metre boy bende olsa deliler gibi smaç basardım dediğinizi duyar gibiyim ve haklısınız, bu yaz boyunca kendimi bu eksik olduğum konularda geliştirmek istiyorum. Basketbolsal açıdan çok bir sıkıntım yok zaten bu kadar eksikliğim olmasına rağmen A liginde olan bir klüpte oynuyorum şutum ve dribbling'im olduğu için. Sizden Ricam ilk defa düzgün fitness yapmaya başlıcam benim daha fazla güçlenip kas kütlesi kazanabileceğim ve zıplamamın gelişebileceği bir program biliyorsanız verir misiniz veya herhangi bir tavsiyede olabilir herşeye açığım şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 393 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor