Sat sınavına girilmeli mi?
Arkadaşlar merhaba, 10. sınıf öğrencisiyim ve daha önce sadece bir yazlığına kursa gittim oda belge için A1 (onu da pek dinlemedim). B1-B2 arası İngilizcem var, ortaokulda e twinning Erasmus karışımı bir şeyle yurt dışına gitmişliğim var, meslek okuyorum ama üniversitede dile geçebilirim. Okuldaki her bir İngilizce hocası İngilizcemin çok iyi olduğunu düşünüyor, açıkçası ben de sadece konuşmamın zayıf olduğunu düşünüyorum. Sat sınavı diye bir şey önerdiler, bazı kaynaklara baktım, para, İngilizce ve matematik gerekiyormuş. Biz bir tık fakiriz ama babamın bankada bir 200k kadar bir şey var, çok heves ettim zaten küçüklüğümden beri Amerika, Almanya, İngiltere, Polonya, İrlanda vs. ancak tek sıkıntı vasat olması, 9. sınıfta bile 30'larda almıştım hoca sözlüyle geçirmişti. Sizce sınava girmeli miyim? Lise sonu İngilizcemi bu lise yıllarında geliştirerek? Yoksa bu benim için boş bir hayal mi?
MATEMATİK YOK
yok olmuyor arkadaş 7. sınıf matematik yapamıyorum 5. sınıfta pandemi yüzünden derslere giremedim 4 ten sonrsı yok yapmaya calışıyom sinirden ağlıyom yok delircem 7. sınıfın bitmesine aylar kaldı ben hatamı fark etti özel ders filan alıyom ama olmuyor yok anlamıyom ders filan olmuyor calışıyom gelmiyor 8 olmadan kendimöe geldim burdan düzeltmem gerek bir lise için allah rızası için yardım edin denemelerde 2 net filan var matta hayır türkçe fen diğer dersler HEPSİ oluyor bu yok allah rızası için yardım edin yoldaşlarım... birde taktiniz varmı nasıl ders çalışma alışkanlığı yapılır
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0