Yamaha a6a avr nin KEF hoparlör sorunu
Herkese selamlar,
Yeni yeni kurulumunu bitirebildiğim sinema ve müzik için yaptığım sistemde bi sorunum var. Yamaha a6a avr ile kef 7 r5 r3 kurulu sistem. r7 bi amp olarak müzik dinlerken sesi yükseltemiyorum ses seviyesi -20 lere gelince avr kendini kapatıyor yeniden başlıyor. kuleler 250watt avr çıkışı 150 maxx 220 yazıyor. sorun biamp olarak kaldırmaması mı? bunun için amplifikatör mü almak gerekiyor ?
Denon x4800h için kule hoparlörler
Herkese selamlar Forumda okuduğum yazılardan sonra sahip olduğum bilgiyle odaya ses sistemi kurmaya karar verdim. Amaç yeri geldiğinde kaliteli sesle film keyfi ama genel olarak kaliteli keyifli müzik dinlemek için..Oda 7mx5m 7.1.2 sistem düşünüyorum başlangıç 5.1 yada 7.1 başlamak. Denon x4800h avr ve polk signature s60e kule hoparlör polk s35 soundbar kesin almayı düşündüklerim ama kafama takılan sorular var
1. S60 300 watt avr 200 w veriyor avrye zorlarımı? Yada ses kalitesi nasıl olur?s50 55 daha mı mantıklı ?
2. 5.1 sistemde surround ları da kule yapmak mantıklı mı ? ses yoğunluktan yorar mı?
3. Epson 12f avr bağlantısında hdmi arc ile bağlanıyor avr tam verimli çalışırmı?
Meslek: Uzakyol başmühendis
İlgi Alanları: motorsiklet ve ses sistemleri
Tenere 700 Beta xreainer Cannondale caadx Yamaha rxa6a Ref r series |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.745 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ses Sistemleri