Yerleşenler arasında uçurum olanlar
Tıp Sıralamalar 2025
2024 YKS Tercih Robotu
Vepuan olarka kısa süre önce YKS Tercih Robotumuzu geliştirdik.1-2 gün içinde 2024 verilerini yükleyeceğiz
Gerek kullanım olarak gerek filtreleme olarak eksik/hatalı olarak gördüğünüz noktaları söyleyebilir misiniz ?
Belki fark etmişsinizdir sınav açıklandıktan çok kısa süre sonra sitemizi güncelledik. Şimdi de geliştirmeye devam ediyoruz Sonucunuzu sitemizden kontrol ederek sıralama aralığınız ile beraber yorum yapabilir misiniz ?
Örnek: 100k sıralamam var 50-100 kişi oynadı
1M sıralamam var 1-2 bin oynadı gibi
Yardım yardım yardım (Yorumlarınız kıymetli)
Belki fark etmişsinizdir sınav açıklandıktan çok kısa süre sonra sitemizi güncelledik. Şimdi de geliştirmeye devam ediyoruz Sonucunuzu sitemizden kontrol ederek sıralama aralığınız ile beraber yorum yapabilir misiniz ?
Örnek: 100k sıralamam var 50-100 kişi oynadı
1M sıralamam var 1-2 bin oynadı gibi
Güncellendik (Demin)
2024 puan ve sıralamalarına göre hesaplama yapabilirsiniz.
MSÜ Puan Hesaplama 2024
MSÜ Sıralama Hesaplama modülümüzü 2024 verilerine göre güncelledik.
Yığılmayı bir de bizim siteden görün istedik :)
Yökatlas Güncellendi !
Düzenli bir şekilde sitemize 4 yılın taban puanlarını girdik Tahmini oluşturduğumuz sıralamalar oldukça yakındı sapma payını hesaplayıp yine buradan sizi bilgilendireceğim 2 Yıllık ve Üniversitelere ait sayfaları da yarın güncellemiş olacağız
Güncellendik
Her geçen gün kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Gönül isterdi ki kurulduğumuz andan itibaren yapmak istediğimiz her şeyi yapıp 2022 ve 2023 sezonunda sınava giren arkadaşlar da faydalanmış olsunlar. Fakat sitemiz sadece fikirden ibaret, şu ana kadar 6 yazılımcı değiştirdik hepsi farklı sebeplerden kaynaklı devam etmedi projeye ve fikirlerimiz hep askıda kaldı.
Bu sene ÖSYM gece saatlerinde puanları yayınladıktan sonra, 15-20 dakika içerisinde bütün sıralamaları çıkarmıştık. Fakat siteye tek tuşla girmek mümkün olmadığı için kazanabilirsin.com sitemiz üzerinden bir günde tamamlayabildik yayınlama işlemini. Çalışabileceğimiz sabit bir yazılımcı bulduktan sonra bu sene çok güzel özellikler ekleyeceğiz
Burada, farklı forumlarda, sosyal medyada sitelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Sizin için çalışıyoruz..
kazanabilirsin.com
vepuan.com
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.371 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar