M

Çavuş
03 Nisan 2023
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 8 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar 16 yaşındayım 14 yaşımdan beri saçım dökülüyor ama bu aralar olayın ciddiyetinin farkına vardım saçlarım uzundu çenemin altına kadar geliyordu 3 numara kestirdim seyrelme var seyrelme tepeden önlere doğru geliyor ayriyetten her elimi attiğimda 4 5 tel geliyor gözünüzü sevim yardım edin kafayi yiyecem amk
Merhaba ben 16 yaşındayım saçlarım dökülüyor elimi her attığımda saç geliyor yastıkta vs görmüyorum ama günde tahminimce 30 35 tel dökülüyordur saçlarımın arasını açtığımda da sanki seyreklik varmış gibi geliyor bana ne yapmamı önerirsiniz önerebileceğiniz saç bakım ürünleri vs var mıdır iyi günler
Merhaba deepcool'un cg540 kasasını kullanıyorum ve kasanın üzerine herkesde olduğu gibi vida girişi yok uzunlamasına boşluklar var ben buraya nasıl ek fan takabilirim yardımcı olursanız sevinirim
İşlemcim r5 5600 x sistemi alalı yakalşık bir ay oluyor ama aldığımdan beri işlemci boşa 70 derece gösteriyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
Merhaba ben 11. Sınıf düz liseye gidiyorum ama yazılıları olmadan açık öğretime geçmek istiyorum geçebilir miyim ve geçersem ne olur konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim
Merhaba sistemim sıcak çalışıyor ve bende
Ek fan takmak istiyorum lakin sanırım kasamda takabileceğim yerler yok ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Kasa: DeepCool CG540 
Merhaba 2 gün önce bir hazır sistem aldık
sistemin sıcaklık değerleri bana anormal geldi size de sormak istedim
Ekran kartı: Rx6700 xt swift 309
İşlemci: 5600x
Fifa oynarken ekran kartı ortalama 92 derece gösteriyordu
İşlemci ise 83 derece
Sizce değerler nasıl ne yapmalıyım
Dostlar 1 hafta önce bir sistem aldık ama daha dün kurdum. bugün oyun oynarken fanlar çok hızlı dönmeye başladı ve ekran kapandı ekran kartında kırmızı ışık yanmaya başladı aynı şekilde monitörde de kırmızı ışık yanıyordu kasayı açtığımda calışıyor lakin display port sinyal yok hatası alıyorum lütfen yardımcı olun
Power supplyden olabilir mi acaba
Power supply markası: DeepCool CG540 650W lütfen yardımcı olun
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.426 (Bu ay: 572)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.