Mart ayının ortaların da geniş bir aile için transporter benzeri 8+1 koltuklu bir araç almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.Vito, Trasnporter gibi bilinen arabalrdan almak istersem 2017-2018 model almak zorundayım ama Opel Zafire Life veya Citroen Jumpy gibi modelleri almak istersem 2021-2022 model alabiliyorum. Sanayide yatıp zorunda kalmayacağım konforlu bir 8+1 araç önerisi istiyorum, şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim(eğer tavsiye ettiğiniz başka markalar varsa her türlü tavsiyeye açığım)
Gamepad in tetik tuşları ilk aldığımda az basınca az bastığını anlıyordu ama şimdi dümdüz tuş haline gelmiş, basınca ful değer veriyor.
Ekran kartım çok ısınıyor
Ekran kartım Msı Rtx 3070ti ventus 3x, Rdr2 oynarken 83 derece civarında dolaşıyor. Pc yi toplarken kasaya çok para vermek istemedim bu kasayı aldım sorun bu kasadamı yoksa ekran kartında mı?
Cs:Go 2 neden 2
Çok fazla online oyun oynamam ama normalde bir oyunun ikicisi çıktığında, grafikleri gelişir yeni mekanikler gelir yani oyun değişir. Cs:go da şu sis mekaniği dışında yeni bir mekanik görmedim. Başka bir single player bir oyunda bu kadar az değişiklik olsa oyuncular o oyunu linçler ama bu oyunu oynayanların çoğunluğu bu oldan memnun gözüküyor. Bu oyun Cs:go 2 denecek kadar değişmiş mi?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 939 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware