Cs2 Yüksek fps'de kasıyor gibi
Bannerlord sefer başlatma
bannerlord da nasıl sefer başlatabilirim? kale kuşatmaya gidiyorum ancak hiçbir lord gelmiyor warbandda lordlara beni takip et diyebiliyorduk ama bannerlordda o yok nedense yardımcı olurmusunuz?
Furmark değerleri Normal mi?
Ekran kartıma test yaptım sizce normal mi sadece 5 dakika durdu ve kasamda 10 tane fan var
Microsofttan aldığım Hoi4'e mod kuramıyorum
Microsofttan Hoi4 aldım ancak mod kuramıyorum paradox launcher'da mod kısmı yok
Önceden oyunu crackli oynuyordum ve mod kısmı vardı. Cracklide kullandığım hesabı bağladım. mod kuramadığım için paradoxun sitesinden launcherını indirdim ancak hesabımı bağlamaya çalışıtığım zaman bağlanmıyordu hata veriyordu. Birde Microsoft store'da 2 tane hoi4 var bi tanesinin altında Cadet edition yazıyor. İkisinide oynadım hiçbir fark yok bu sorunları nasıl çözebilirim yardım edin
Cpu'yu az kullanıyor
Valorant csgo gibi işlemci gerektiren oyunlarda nedense Ekran kartı kullanımı %57 iken işlemci kullanımı %30 çoğu oyunda hatta her oyunda bu problem var rdr2 gibi ağır oyunlarda ekran kartı kullanımı %97 iken işlemci kullanımı %60 larda hatta bazen altına bile iniyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ekran kartım çok ısınıyor
Merhaba Ekran kartım Asus 3060 12 gb ısınma problemi var bunun kasadan dolayımı veya ekran kartından dolayı mı olduğunu çözemedim işlemcim ise i5 10. nesil 10400f işlemcimde sıvı soğutma var 60 dereceyi geçmiyor.
Ekran kartım rdr2 , battlefield 1 gibi oyunlarda sabit 80 derece 80 derecenin üstüne çıkmıyor. Ancak ekran kartından ve fanlardan çok ses geliyor. Ekran kartı kullanımı %97 civarında.
kasam bu tek fan yetmediği için üst tarafa 2 tane daha fan aldım ilk başta içe doğru soğuk hava üflüyordu ancak sıcaklığa bir etkisi olmadığı için sıcak havayı dışarı üfliyecek şekilde ayarladım ve sıcaklık öncekine göre düştü ancak ekran kartım hala çok ısınıyor.
Kasam çok ısınıyor
3 ay önce bu kasayı almıştım ekran kartı (asus 3060 12gb) ve işlemci (i5 10. nesil 10400f)ile beraber ilk valorant yükleyip oynamıştım sıcaklıklar cok yüksekti ekran kartım 88dereceydi daha sonra kasanın üst tarafına 2 tane daha fan aldım ve işlemcime sıvı soğutucu taktırdım. şuanda işlemcim gayet soğuk çalışıyor ancak ekran kartım çok ısınıyor pc nin camı sökük kullanıyorum cam kapalı iken valorantta ekran kartım 85 derecede çalışıyor bu ısınma sorununu nasıl çözebilirim. şuanda kasayı değiştirmeyi düşünüyorum 1000tl bütçem var sizce ne yapmalıyım?
Valorantta Bu sıcaklık değerleri normal mi?
Valorant oynarken işlemci sıcaklığım 48 Ekran kartı sıcaklığım 67 Kasamda 3 kasa fanı 2 ekran kartı fanı birde sıvı soğutuculu işlemcim var Ekran kartım Asus Nvidia 3060 12 gb gaming modeli İşlemcim intel i5 10400f 16 gb ram var Bu sistem için bu değerler normal mi?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.719 (Bu ay: 291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler