Hangi Anakartı almalıyım?
1-İçerik düzenleme, render ve 2k oyun oynamak için fiyatlarına ve özelliklerine bakarak aşağıdaki anakarlardan hangisini almak en akıllıca olur? aradaki küçük fiyat farklarla bir çok özellik değişebiliyor, özellikle 2 B850 kart arasında kaldım.
2-Msi anakartların yazılımları Asusa göre daha az ve kötümüdür? (bios, fan, Argb ayarları gibi), Asusun anakart açıklamalarında sanki daha fazla uygulama desteği varmış gibi duruyor ama Msinin anakartları dengi Asusun ana kartlarından daha dolu gibi duruyor. Ancak buradaki Msi B850 kartta display çıkışı olmaması hoşuma gitmedi. Alacağım ekran kartındada 1 tane display çıkışı var, bu bir sorun teşkil edermi? Birde Msi anakartların ram hızlarını desteklediği hızlarda verebildiğini ama Asus anakartların desteklediğini belirttiği hızlarda ramlari çalıştıramadığını duydum, bu doğrumudur?
3-Aşağıdaki parçalardan bilgisayar topluyorum, kasada 2 önde 2 altta 4 fan var, 1 tane de arkaya takacağım, Argbli bu 5 fan+sıvı soğutucudaki fanların hızının ve renklerinin anakart yazılımıyla kontrol edilebilmesi için bir kontrolcü almama gerek varmı? benim kasada kontrolcü yok çünkü. Yoksa bu anakartların bağlantıları yeterli olurmu?
-Amd 9700x işlemci
-Lian Li Lancool 207 Beyaz Mid-Tower ATX Kasa
-ArcticLiquid Freezer III - 280 A-RGB
-Lexar Ares White RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 DDR5
-Kingston NV3 SNV3S/2000G 2TB 6000/5000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD
-Sapphıre 16GB Gddr6 RX9060XT Pure Ekran kartı
-Enermax Revolution D.F. X 1200W Güç Kaynağı
Ve anakart aşağıdaki anakartlardan biri olacak.
Şimdiden Teşekkürler
Sharp Tv Servis
Sharp marka tv yi İstanbul avrupa yakasında götürebileceğim güvenilir ve işini iyi yapan bir özel servis varmı? Esenyurtta oturuyorum.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 217 (Bu ay: 135)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler