2023 Ocak ayindan selamlar. 2 ay once 2016'dan beri benimle butun zorluklara gogus germis Iphone 6s Plus 16 GB telefonum hakkin rahmetine kavusmustur. yillarca 16 gb telefonla omrum curudu, simdi son 3 yilda herhangi bir telefon getirmemis yakinima tayland'dan telefon getirtecegim. son 1 yil icerisinde kibris'a gittigimden kaydi vb kendi ustume alacagim.
soru su: hangi telefon modeli alinmali?
yalniz acelem var, bugun pazar ve persembeye kadar telefon alinmis olacak.
simdi oncesinde android, 2016 yilindan beri de ios kullanicisiyim ve yine ios'a devam etmek istiyorum. 2023 kayit parasi 6.1k falan, bunlari zaten biliyorum. ilk Iphone 11 alayim dedim. Bataryasi cok iyi olmasina ragmen herkesten Oled ekrandan dolayi 11 degil 12 al yorumlarini gorunce Iphone 12 128 GB'ta karar kildim. piyasada ozellik bakimindan daha dusuk fiyata, bu modelden cok daha iyi ozelliklere sahip androidler oldugunun farkindayim ancak stabilite sorunlarindan dolayi o androidler ne kadar iyi olursa olsun, ios cihazlarla yarisamiyor. ben alacagim telefonu kasmadan, donmadan kullanmak; piyasadakilerden cok daha iyi guvenlik guncellemeleri olan ve neredeyse her 3-4 ayda bir guncelleme alip en az 5-6 yil kullanilabilecek potansiyele sahip ios cihazlardan devam etmek istiyorum. zaten Instagram ve turevleriyle bir anlasma mi var nedir, ios cihaz disinda fotograf yukleyince kalite cok dusuyor.
tamam Iphone 12 dedik de, 2023 yilinda 13 ve 14 varken 12'sini almak mantikli mi bunu bilmek istiyorum. aslinda fiyat olarak 13'e cikabilmek dahi beni zorlar ama karsilastirma anlaminda yardimci olursaniz sevinirim. her ne kadar kafam %95 ios'a tamam olsa da, diyorsaniz ki bak bu dediklerini su su android de yapar; onerilere acigim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 813 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar