Sizi seveni sizde sevmeye çalışır mısınız ?
kişisel düşüncelerinizi merak ediyorum
Boşnak düğünleri mi Arnavut düğünleri mi daha gösterişli ?
Bilenler yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
KYK BURS/KREDİ İptali nasıl yapılıyor ?
bilenler yardımcı olursa sevinirim
Galatasaray neden futbol hariç diğer branşları önemsemiyor
Galatasaray dışarıdan bakıldığında futbol hariç hiç bir branşı önemsiyormuş gibi görünüyor yada ne bileyim sanki yeterince yatırım yapılmıyor gibi bunun bir nedeni var mıdır ? Futbol dışı branşlarda kazanılmış pek kupa hatırlamıyorum.
EK MADDE-1 İLE YATAY GEÇİŞ
ek madde-1 ile yatay geçiş başvurusunda bulup kabul alırsak ve kayıt yaptırmazsak o hakkımız yanıyor mu yoksa bir sonraki sene tekrar başka bir yere başvuru hakkımız oluyor mu ?
Öğrenci Belgesi
Yatay geçiş yapmayı düşünüyorum, yatay geçiş yapacağım üniversite öğrenci belgesinin güncel tarihli olmasını istiyor benim aldığım öğrenci belgesinin tarihi ise 17 temmuz güncel öğrenci belgesi diye sayılır mı ?
Sayısal 40 k gelir mi
11. sınıfım hedefim sayısal 40 k tyt netlerim 60-70 aralığı genellikle türkçem kötü geliyor sizce 1,5 senede +90 yapabilir miyim
TYT'ye yeni başlıyorum tavsiyeleriniz
11. sınıfım tyt'de ilk denememde 60 net yaptım hedefim 90 net. tyt fende 5-10 net arası yapıyorum, tyt türkçede 15-20 net yapıyorum, tyt matematikte 20-25 net yapıyorum, tyt sosyalde 10-15 net yapıyorum. daha hiç çalışmaya başlamadım tavsiyelerinizi bekliyorum
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0