YKS VE YKS GİDİŞATI HAKKINDA
Herkese selam arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce buraya bir form açarak yks gününe kadar her gün yapacağım tüm çalışmaları buraya gün gün düşeceğimi söylemiştim. Ancak bu sözümü maalesef tutamadım ve doğru düzgün ders çalışamadım. Tekrardan dönme ve bu sözün hakkını verme kararı aldım zaten bu formu birileri görsün , okusun diye değil de kendimi disiplinize etmek amaçlı açtım. O nedenle hem ileriye bir anı bırakmış olacağım hem de kendimi disiplinize etmiş olacağım , belki üniversiteden mezun olduktan sonra buralara bakıp hafif bir tebessüm ile okurum yazdığım şeyleri.
YKS GÜN 3
Bugün süre tutmadım yaptığım şeyleri de hatırlamıyorum o nedenle şöyle bir yazı bırakayım
Keşke tek sorun ders olsa... Örneğin bir müfredata bağlı kalmasak ve dersleri ezberleyip sorularını çözmek için değil de gerçekten öğrenmek için öğrensek . O zaman ders çalışma isteği 10 kat artar çünkü bizi sıkan en büyük şeylerden birisi bence daha doğrusu beni sıkan şeyler diyeşlim . Bu saçma sistemin beni tek bir alanda sınırlandırması matematikten örnek vereyim, yks sistemindeki matematik bize der ki formülleri ezberle - soru çöz ve soru çeşitlerine hakim ol - sınavda soruları yap. Ancak gerçek matematik nasıl ilerler aksiyonlar vardır teorem vardır ve ispatlar vardır ayrıca müfredat denen saçmalık olmadığı için kendini tek bir yerde sınırlandırmak zorunda kalmadığın için özgür ve rahatça matematiği öğreniyorsun.
YKS GÜN 2
GÜN 2 : ÇALIŞILAN SÜRE 3 SAAT
NE YAPTIĞIMI ANLATMAYA GEREK BİLE YOK UMARIM HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR...
GÜN 1 YKS
ÇALIŞILAN SÜRE: 4.5 SAAT
- Basit eşitsizlikler, mutlak değer ve üslü sayılar konularından soru çözüm videoları izledim.
Basit eşitsizlikler,mutlak değer,üslü ve köklü sayılar konularını tekrar ettim.
Mikro orijinal problemler fasikülünden problemler sorularını çözdüm (6 test)
Yks serüveni başlıyor ⚡
Herkese selamlar bugün 18 temmuz 2025 cuma gününden itibaren düzenli olarak ders çalışmaya başlayacağım ve bu süreci yks 2026 dan bir önceki güne kadar devam ettireceğim. Bu süreçte 6 saatin altına düşmemek istiyorum (umarım) arada elbet istisnalar ve çalışamadığım zamanlar olur ne de olsa sonuçta koskoca bir yıldan bahsediyoruz. Başıma çok büyük olaylar (hastalık,kavga, ölüm) vs gelmediği sürece çalışmayı sürdüreceğim. Bu formu açma sebebime gelecek olursak , gün sonu gün içerisinde yaptığım şeyleri buraya gün gün form olarak düşeceğim. Bir nevi günlük gibi kullanacağım yani. Aslında bir tane de youtube kanalım var ancak oraya her gün video atamayacağım için günlük olarak burayı kullanmak daha makul geldi. Belki ileride bakıp yüzümde tebessüm oluşturacak anılar biriktirmiş olurum
(:
İlgi Alanları: Tarih,edebiyat,psikoloji,felsefe,mantık,fizik,matematik,mühendislik
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 332)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0