Bilgisayarda hesapları nasıl eşitleyebilirim?
Bilgisayarı ilk aldığımda geçici olarak random bir Microsoft hesabı ile oturum açmıştım, sonra öyle kaldı ve tüm kişiselleştirmelerim, oyunlarım, dosyalarımı o hesabın üstünde yaptım. Şimdi asıl hesabımla oturum açınca doğal olarak sıfırdan bir oturum başladı, içinde hiç bir şey yok. Senkronize olmak vs. açısından o hesaptaki verilerimi yeni oturumuma iletmek istiyorum.
pazartesi duruşma var çok gerginim..
bahsettiğim gibi babam annemı aldatmıştı, davayı o açmış yani boşanacaklar. ben reşit olmadığım için velayet meselesi olacak bana da sorulacak. ben ne diyeceğimi bilemiyorum çok gerginim.
win 11 apk meselesi.
yeni bilgisayar aldım içinde win 11 home kurulu geldi. wsatools ile apk açıyormuş meret. denedim instagram açıyor ama whatsapp açmak istediğimde normal masaüstü uygulamaymış gibi qr kod okutmamı istiyor hıyarto. çözümü olan var mı?
babam annemi aldatıyormus.
yaklasık 1 saat önce annem babamı aldatırken yakalamıs allah kahretsın artık babam sonunda bize bunu da yaptı sabah zaten konu girmiştim üstüne de bu oldu en sonunda öldüreceğim adamı bana 50 lira fazla görüp baska kadınlara en az 50 k yedırmıs ben senın kızınım lan kızınım
of ne diye doğduysam ben
ulan doğduğum günden beri aşırı kızgınım aşırı öfkeliyim her şeye en sonunda buraya yazdım kendıme de ınanamıyorum zaten burası ne alaka ben ne alakaysa yanı
ailem doğdugum gunden berı her allahın gunu kavga edıyor hatta ben suan bu entryı gırerken bıle kavga edıyorlar zaten o yuzden anlık sinirle yazıyorum bunları ayıbım varsa affola hepsını katletmek ıstıyorum ağızlarını yırtmak ıstıyorum resmen hıc degılse kız olarak dogmasaydım barı erkek olsaydım da pç babama haddını bıldırseydım dayak yemeden akıllanacak gıbı durmuyor kendısı artık en sonunda zehirlicem hepsını yemeğe zehir atcam aaaaaaaaaaa
hem bebekliğimi perişan ettiler en ihtiyacım oldugu donemde daha sut bebesıyken bıle ılgılenmedıler cocuklugumu mahvettiler ergenlik desen cehennem şimdi de genç kızlığımı elımden alıyorlar okul desen o da yok birbirlerini yemelerinden artık inatları yuzunden ben okulumdan da oldum napıcam 5 seneye de elın adamının cılesını cekıcem galıba olsem daha ıyı yemın ederım kafayı yememe son 1
merhaba nokia 5130c-2 model tuşlu telefonum var. ailem bugün hattıma 19 gb yüklemiş. ben de bu interneti ne yapayım diye düşündüm. telefonumun tarayıcısı var ancak çok yavaş dedim ben de pcde yiyeyim bari. ama bir türlü mobil verimi paylaşamadım. bilgisayarım win11.
bluetooth ile telefonumu bağlayabiliyorum hatta dosya bile alıp gönderiyorum ama internet bağlamaya gelince pcde bişey çıkmıyor.
usb kablo ile bağladım, telefonda "pc veri iletimi" adında bir seçenek çıkıyor seçiyorum ama yine mobil veri olayı yok.
nokianın suit programları da ya pcye yuklenmıyor ya da telefonu gormuyor. acaba telefon cakma mı? sanmıyorum. lutfen yardım edin ben bu 19 gbı napacam
twitter: kerosenemia |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.369 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic