İlk motor için tavsiyeler
Herkese iyi akşamlar, öncelikle baştan söyleyeyim Türkiye'de yaşamıyorum bundan kaynaklı trafiğe güvendiğim için araba yerine motor almak istiyorum ve biraz rahatlık seviyorum. Motorlardan hiç anlamam ancak ufak bir araştırdıktan sonra cruiser ve touring benim tarzım olduğunu fark ettim ancak ne almalıyım ne etmeliyim ilk motor için ne olmalı hiçbir bilgim yok. Tek bildiğim şey hızın tehlikeli olduğu :D o yüzden 125 150 cclik bir şey bakıyorum. Ancak tabi ki sizin bilgilerinize dayanarak hareket etmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum pek bir bilgi bulamadım forumlarda o yüzden yardımınızı istiyorum genel olarak muhtemelen 200k kadara çıkabileceğim bir bütçem var
Arctis 9 kırmızı ışık sorunu
Arkadaşlar merhaba 1 senedir arctis 9 kullanıyorum 2 hafta önce şarjı tam olmasına rağmen ve dongle bilgisayara bağlı olmasına rağmen açmak istediğim zaman pil bittiği zaman beliren kırmızı ışık belirdi ve hiçbir çözümünü bulamadım. SS in kendi sitesinde yazan çözümleri denedim ancak olmadı piline baktırdık pilinde bir sorun yoktu eğer bu soruna sahip olan ve çözevilen birisi varsa lütfen yardım etsin kulaklığı değiştirmek istemiyorum
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0