[DOLANDIRILDIM MI?] iPhone 14 Pro-Gürcistan-YARDIM!
Merhaba arkadaşlar,
25 Aralık tarihinde Gürcistan`dan iPhone 14 Pro satın aldım, bildiğiniz üzere taxback den dolayı telefonu poşete zımbalayıp veriyorlar. Sınırı geçip vergi iadesi alana kadar açmamamız gerektiğini söylüyorlar vsvs. Benim başıma gelen olay tam olarak şu: Ben vergi iademi alıp Ankaraya dönünce telefonu açıp kurmak için ülkeyi ve dili seçtikten sonra telefon kurulum ekranında iken birden "It may take a few minutes to activate your Device" yazısı çıkıyor ve daha sonrasında "Confirm Your Phone Number" diye bir ekranla karşılaşıyorum ve ekranda ise Verizon a ait bir Amerikan telefon numarası ve açıklama ile karşılaşıyorum. Numarayı tanımıyorum ve numaranın sahibinin PIN kodu veya numara sahibinin SSN inin son 4 hanesini bilmediğim için o adımı geçip telefonu aktive edemiyorum. İnternette ve donanım haberde ne kadar araştırdıysam da sanırım Türkiye den kimsenin başına böyle bir olay gelmemiş gibi görünüyor. Apple servisi ile görüştüğümde ise bu IMEI numarasına Türkiye de parça desteği olmadığından dolayı ücretli veya ücretsiz işlem yapamayacaklarını söylediler.
Sizlere sorum sizce dolandırıldım mı veyahut başına böyle bir olay gelen var mıdır, ne yapmamı önerirsiniz?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.637 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar