Superonline için problem olmayan değerler
Bugün aboneliğimi iptal ederken superonline için normal olan değerleri sizlerle de paylaşayım dedim. Hız konusunda ara ara küçük problemler olsa da önemli değil zaten hızımız yüksek arada olan dalgalanmalar pek yansımıyor dedik fakat ping mevzumuz var ki bütün kullanımı etkilemekte ilginç olansa ısrarla bu değerlerin gayet düzgün olduğunu ve bir problem olmadığını belirtmeleri bu arada kendi testlerine ait bu ekran görüntüleri. Paketim 1000mbps, ping den de 1 yada 2 olsun diye bir beklentim yok yük altında 100 e vurmasın yeterdi. Modem ile ilgili olduğunu belirtecek arkadaşlara şimdiden belirtiyim şuan raspberry 4 ile yaptığım modemi kullanıyorum sonuçlar aynı modem ile alakalı değil. Tecrübe aktarımı yeni arayışta olan arkadaşlar için önemli olduğundan paylaşmak istedim, biraz şans işi internet, bağlandığında iyi denk gelmezse bir daha derdinizi anlayıp düzeltecek birine ulaşılamıyor benim örneğimde olduğu gibi.
Uzun bir süreçti fakat ısrarla normal olduğunu belirttiklerinde uğraşıp iki tarafıda yormama adına ben yollarımı ayırıyorum.
(En alta test ortalama değerlerini de göstermesi açısından sonuç görselini de ekledim fakat problemimiz yük altında ki aşırı dalgalanmalar, upload ss lerine denk gelmişim sadece aynı şekilde down da bu şekilde.)
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 366 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar