Kapadokya Üniversitesi nasıldır?
Merhaba üniversite gözüme güzel bir tercih gibi gözüktü ama pek yorum bulamadım kendisi hakkında sizce nasıldır şahsen iki bölüm arasında kaldım. Yapay zeka ve makine öğrenmesi ile yazılım geliştirme bölümü güzel gözüküyor okuyan arkadaşlar fikirlerini belirtirse çok güzel olur İstanbul'dan geliyorum öyle çok hareketli her gün gezen dolaşan biri değilim sakinlik ama istediğim zamanda gezilecek yerler görmek isterim şimdiden yorumlarınızı ve bölüm önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. 2024'e göre 410.000 gibi sayısal puanım var. 4 yıllık, yazılımla alakalı bir bölüm istiyorum. Maalesef ailevi nedenlerden dolayı 2 yıllık bir bölüme gidemiyorum, mezuna kalmak da istemiyorum. Tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
C# Sorusu Nasıl Yapılır?
Merhaba çok uğraştım fakat yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
c# sorusu nasıl yapılır?
merhaba acilen bu soruyu çözmem gerekiyor
soru: alt alta iki buton koyun bu butonların ikiside tıklandığında yukarı doğru gitsin. Butonlar birbirine değdiğinde butonlar çarpıştı yazan programı yazınız.
şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 788 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar