HP Poly Voyager Focus 2 Kulaklık- İş İçin
Selamlar arkadaşlar, HP Poly Voyager Focus 2’yi yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve izlenimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle mikrofondan başlayalım sesi temiz iletiyor sonunda dış sesi bloklayan ve direkt benim dediklerimi ileten bir şey buldum. Ofiste klavye sesi, dış gürültüler ve diğer konuşmalar neredeyse hiç karşı tarafa gitmiyor. Toplantılarda sesim net ve anlaşılır oluyor, bu açıdan uzun süredir kullandığım kulaklıklara göre fark bariz.
Kulaklık tasarımı konforlu. Hafif, yumuşak kulak pedleri ve esnek kafa bandı sayesinde saatlerce takmak mümkün. Kafamı sıkışmış gibi hissetmiyorum. Ben gün boyu Zoom ve Teams toplantılarında kullandım, kafamda herhangi bir baskı veya rahatsızlık hissetmedim. Arka plan gürültüsü minimuma iniyor. Evde de çalışırken, hafif sesli kafelerde veya açık alanlarda fark yaratıyor. Arada evden çalıştığım zamanlar günlük gürültüleri, yaşam sesini duyurmuyor.
Pil süresi oldukça yeterli; ANC açık olmasına rağmen bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Şarj etmekle uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Ses kalitesi, müzik için ideal olmasa da toplantı odaklı kullanım için fazlasıyla yeterli. Eğer yoğun toplantılar yapıyorsanız ve uzun süreli kullanım konforu sizin için önemliyse HP Poly Voyager Focus 2 deneyebilirsiniz.
Türk Hava Yolları Geleceğin Uçaklarını Oylamaya Sundu
Türk Hava Yolları, geleceğin uçak tasarımlarını yapay zeka ile resmedip kullanıcıların oylamasına sundu. Tasarımları tek tek incelediğimde hepsinin kendine özel modern, şık ve teknolojik özellikleri bulunuyor. Bu kadar güzel tasarımların içerisinden birini seçmek zor olsa da sadece bir uçak finale kalacak ve herkes kendi beğendiği uçağın finale kalmasını muhtemelen dört gözle bekleyecek. Markanın instagram sayfasın nasıl oy kullanacağınızı görebilirsiniz. Bende şimdi oy kullanacağım. Favori uçağımın seçilmesini dört gözle bekliyorum.

Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi

Yeni Kayıt

Özel Mesaj

Görüntülenme 
 Yanıt Yok

0