Herkese selam,
Muhabbet kuşum nefes alırken kuyruğu her nefeste aşağı yukarı hareket ediyor, sanki nefes almakta biraz zorlanıyor gibi. Herhangi bir ses yok, hırıltı ya da tıslama duymuyorum. Tüyleri kabarık değil ve hâlâ canlı, hareketli.
Büyük ihtimalle biraz cereyanda kalmış olabilir. İshal belirtisi fark etmedim ama yine de önlem olarak probiyotik damla verdim. Ayrıca pet shoptan C vitamini damlası aldım, suyuna birkaç damla ekledim.
Şu anda bulunduğu ortam sıcak ve cereyansız. Sizce bu durumda endişelenmem gerekir mi, yoksa sıcak ve sakin ortamda kendi kendine düzelme ihtimali var mı?
Tecrübeli kuş sahiplerinden ya da veterinerlerden gelecek her türlü tavsiyeye açığım.
Bu Sistemle Hangi Oyunları Oynayabilirim?
CPU Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz
RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,88 GB)
EKRAN KARTI NVIDIA GeForce MX230 8GB ( 2 GB'tı VRAM)
128GB SSD ve 1TB HARD DİSK
Oynamak istediğim birçok oyunu yüklemeye korkuyorum genelde 60 fps altı performans alırım diye. Sizin bana önerebileceğiniz eski olmayan ve güzel oyunlar ya da başka tavsiyeleriniz var mı? Ne yazık ki ekonomik durumlar nedeni ile elimdekilerle yetinmek zorundayım.
İSTANBUL İÇİ KRALİÇE KARINCA ARIYORUM
İstanbul içinde elden teslim ile kraliçe karınca/koloni sahiplenmek istiyorum, buraya yazıp iletişim kurabilirsiniz.
Lenovo Laptop sarj kablosu tamir edilir mi?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0