Macro recorder if image yardım
Merhaba macro recorder ile ekranda 2 ayrı tıklama yaptırmak ve ben durdurana kadar devam ettirmek istiyorum.
Dediğim gibi 2 ayrı durum var ve hangisini görüyorsa onu tekrarlamasını istiyorum.
Döngü sonsuz dönüyor ama sadece en üsttekini tekrarlıyor.
Alttakini görünce alttakini de yapmasını istiyorum.
Donup görüntü gidiyor
Merhaba uzun süredir kullandığım bilgisayarımda sorun meydana geldi ve çözemiyorum
sorunsuz starfield bile oynadığım zamanlar vardı
ama 1hafta önce ilk kez ağır bir oyunda dondu ve sonra ekran gitti ama kasa hala çalışıyordu
artık oyunda olmasam dahi açılırken ve gezinirken donduğu oluyor
anakartın üstten 2.ışığı kırmızı yanıyor
MPG X570 GAMING EDGE WIFI
anakartım budur
EDİT : Dram ışığı kırmızı yanıyormuş
işlemci - ekran kartı testleri yaptım ve hata almadım
EDİT2 : az önce yine dondu :) anakartta hiç ışık yanmadı klavye ve mouse ışıkları sönmüyor arkada ses varsa geliyor ama ekran gidiyor
Oyunun ismini hatırlamıyorum :(
Merhaba 1-2ay önce tanıtımını izlediğim bir oyun vardı ama nerde izlediğimi hatırlamıyorum. sanırım daha çıkmamış bir oyun
oyunla ilgili hatırladıklarım şunlar
first person olması.
yakın dövüş olması.
çok hızlı bir savaş mekaniğinin olması.
dylight light gibiydi ama çok daha hızlı savaş sistemi vardı. Daha çok kes biç gibiydi
doğru olmayabilir ama sanırım bu bir oyunun 2.oyunu
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Eskilerden aradığım bir yarış oyunu
Bundan yaklaşık 10sene önce oynadığım bir yarış oyununu arıyorum ama ne kadar arasam da bulamıyorum. İçeriği çok basit, oyun size bir araba veriyor caddede beklerken yanınıza bir araba geliyor ve yarış teklif ediyor kazanan ortaya konulan parçaları kazanıyor. bu oyunu bilen hatırlayan varsa ismini yazarsa sevinirim
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 340 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun