Acil Laptop Tavsiyesi
Bu laptopu sipariş ettim
Sonra bunu gördüm
Sipariş onaylandı ama kargoya düşmedi sizce iptal edip diğerini mi almalıyım? Çok fark var mı? Yoksa başka önerirseniz iptal edip onu da alabilirim.
Mevcutta masaüstüm var açamadığı oyun yok güzelce dizdim.
Laptopu seyahetlerde iş için götürmek istiyorum WordPress yönetimi yapıyorum photoshopa ihtiyacım oluyor belki tıngırdayacak bir iki oyun olsa da olabilir.
Bunu da gördüm bu da içimde kalsın istemiyorum.
10-13K bütçe arasında önerebileceğiniz var mı ya da bu siparişim dursun mu büyük ihtimalle pazartesi kargoya verilir o zamana kadar değerli fikirlerinizle bana yardımcı olursanız çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar kısaca konuya gireyim; wordpress kurulumlu bir sitem var daha önceden bilgisayarıma virüs bulaşmıştı buda hosting içine yerleşmiş çoğu siteden attım virüsleri şuan bi sorunum yok yalnız, sadece bir sitede click reklamı gözüküyor

Reklam bu şekilde total temasını kullanıyorum. temizlemek için wp-content ve wp-config dosyaları haricinde herşeyi silip temiz wordpress yükledim yine olmadı. demekki eklenti veya temalardan birinin içerisinde
bunu database dosyasına filezilleyle bağlandım o şekilde ya da tema kodlarını oynayarak nasıl silebilirim ? yardımcı olursanız çok sevinirim vaktini ayıracak herkese şimdiden çok teşekkür ederim
wordpress son sürüm
tema total
wp-bakery, woocommerce, GTranslate, Quickcab,Slider Revolution,Total Theme Core, Templatera, Really Simple Click To Call, Social Chat, Invoices for WooCommerce, Loco Translate eklentileri yüklü
Sistem Önerisi Lütfen Nasıl Yol İzlemeliyim?
Arkadaşlar Merhabalar deneyimli bilgilerinize dayanaraktan önerilerinizi istemekteyim lütfen
Intel(R) Core(TM) i5-3340 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHz (4 GB RAM), 128 GB SSD, Win 10 Pro bilgisayarım var
Daha önce açtığım KONUYA istinaden forvet09 ve Hayalci hocamında önerileriyle GTX 1050 ekran kartı aldım(1750 tlye) şuanda memnunum çoğu işimi yapabiliyorum ama 128 gb ssd yetersiz geliyor ram de düşük 4 gb daha ram aldım taktım ama bilgisayar görmedi;
Sistem eski olduğundan anakartı yenilemek ve i7 işlemci almak istiyorum, alsam kendim kurabilir miyim ? ekran kartından memnunum
ama buradaki arkadaşlar herkesten daha deneyimli olduğu için bütün önerilerinize açığım incehesaptan falan bakıyorum sadece anakart ve işlemci vermiyorlar,(yanında ekran kartıda oluyor) yeni ekran kartı almak istemiyorum.
Başlıca ihtiyaçlarım windows 11 kurmak istiyorum şuanki sistem yetersiz geliyor, RDR2 ve muadili oyunları rahatça oynatabilmesini istiyorum.
Bütçemde sıkıntı yok gerekirse 6.000 ₺ bandına kadar çıkabilirim ama en düşük fiyatla nasıl yapabileceksem onu yapmak istiyorum.
Kıymetli bilgileriniz çok işime yarayacaktır şimdiden çok teşekkürler
Bu sistem bu para eder mi?
Arkadaşlar selamlar, iyi akşamlar olsun. Yakın zamanda 2. el;
Intel(R) Core(TM) i5-3340 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHz (4 GB RAM), 128 GB SSD, Win 10 Pro kurulu işlemcili bilgisayar aldım kasa, monitör, kulaklık, fare ve klavye herşey mevcut 2.000 ₺'ye sizce mantıklı mı?(çok güzel hızlı çalışıyor hiçbir problem yok) buna ek olarakta ekran kartı almak istiyorum hangi ekran kartı önerirsiniz bütçe 1.000 tlye kadar 2. el alacağım. Yardımcı olan yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Meslek: Reklam
Intel(R) Core(TM) i5-3340 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHz (4 GB RAM), 128 GB SSD, Win 10 Pro GTX 1050 |
Website Kurulumu Sosyal Medya Yönetimi |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.210 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware