L

Onbaşı
28 Mayıs 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar laptopuma bir kaç gün önce temiz kurulum windows 10 kurdum ama bugün bir ses fark ettim.bip bip bip tarzında bir ses kısık bir ses kulağımı laptopa dayadığımda duyuyorum ama geceleri duyuluyor.Ve laptop şarjdayken tamamen kesiliyor ses ayrıca masaüstünde f5 spamlarkende ses kesiliyor tuhaf bi şekilde.Anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun çok canımı sıkıyor şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, ben Ankara'da otomobil tamiricisinde çalışıyorum. Bugün Ankara'dan Kızılcahamam'a Ford transit marka kamyonet bir araç almaya gittim, Ankara'ya dönerken kantar vardı ama geçince fark ettim, kantara girmedim. Araç boştu araç müşteri arabası. Ceza yer miyim?

Merhaba arkadaşlar. Asus laptopumdan bi süredir bi cızırtı geliyor ses çok hafif geceleri duyuluyor genelde ya da laptopa kafayı yaklaştırınca duyuluyor

laptoptan işlem yaparken ses kesiliyor bi uygulamaya girsem chrome açsam hata mouse kaydırsam bile ses kesiliyor işlem bitince tekrar başlıyor örneğin mouse kaydırırken ses yok ama mouse bırakınca ses tekrar geliyor.Anlayan arkadaşlar lütfen yardım etsin moralimi çok bozuyor

Sistem özellikleri

İntel core i3 1005g1

4 gb ddr4 ram

256gm ssd

windows 10 pro

Arkadaşlar merhaba
Ben bi kaç gün önce amasyada bir bilgisayarcıya laptopumu götürdüm ve takas etmek istediğimi söyledim
Adam bana hoşuma giden bir laptop gösterdi ve kabul edip üstüne 1000 tl verip takas ettik
Ancak adam bugün arayıp verdiğim laptopun sıkıntılı olduğunu içinin oynanmış olduğunu söyleyerek para ya da laptopu geri vermemi istedi
Aksi halde dava açacağını söyledi
Benim laptopun içi hakkında bi bilgim yoktu bende ikinci el almıştım.
Ayrıca adam benim kimlik fotokopimi alarak bilgisayarı elden sattığıma dair yazı imzalattı
Böyle bi durumda kim haklı çıkar ne yapmam gerekir
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba
Ben bi kaç gün önce amasyada bir bilgisayarcıya laptopumu götürdüm ve takas etmek istediğimi söyledim
Adam bana hoşuma giden bir laptop gösterdi ve kabul edip üstüne 1000 tl verip takas ettik
Ancak adam bugün arayıp verdiğim laptopun sıkıntılı olduğunu içinin oynanmış olduğunu söyleyerek para ya da laptopu geri vermemi istedi
Aksi halde dava açacağını söyledi
Benim laptopun içi hakkında bi bilgim yoktu bende ikinci el almıştım.
Ayrıca adam benim kimlik fotokopimi alarak bilgisayarı elden sattığıma dair yazı imzalattı
Böyle bi durumda kim haklı çıkar ne yapmam gerekir
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Asus marka laptop kullanıyorum. ilk açılışta 60-70 civarı bi işlemci ısısı oluyor fakat 10 saniye kadar sonra fan çalışıyor ve düşüyor normal kullanımda ise sıcaklık çok artmıyor(60 derece oluyor maks).ilk açılışta bu ısıları görmesi normal mi yoksa bi sıkıntı mı var acaba yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

sistemim
İntel i5 8. nesil işlemci
12 GB ddr4 ram
nvdia mx 110
linux mint kullanıyorum
1 hafta önce bi laptop aldım ikinci el 1 gün sonra ekran titremeye başladı sürekli.Bilgisayarcıya götürdüm ekran anakartı gibi bişey değiştirdiğini söyledi tam anlamıyorum ama düzelmişti.5 gündür felan hiç yapmadı ama bugün windows 10 yerine ubuntuya geçmek istedim.Kurulum bittikten sonra açılır açılmaz ekran yine titremeye başladı ama 10 saniye sonra felan düzeldi. Ben korkup windowsa geri geçtim ama tam anlayamadım ubuntudan kaynaklı bir hata olabilir mi yoksa yine donanımsal bir sıkıntı mı var . şuan windows kullanıyorum ve sıkıntı yok
(not=normal kurulumda sıkıntı çıktığı için safe graphics seçeneğini seçipte kurmuştum)

Sitem özellikleri
Asus vivobook
İntel core i5 8250u
12 GB ddr4 ram
nvdia mx100
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.011 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.