KRONİK ASUS G513IC ROG STRİX FPS VE DONMA SORUNU
Arkadaşlar bilgisayarı aldığımdan beri oyunlarda ve günlük kullanımda da fps düşüklüğü ayrıca da donma sorunu yaşıyorum. Donma sorunu arkada oyun ya da video devam ederken (seslerden bu anlaşılıyor) benim ekranım aynı şekilde ya da siyah ekran şeklinde donuyor. Bununla alakalı bilgisayarı servise göndersem de hiçbir dönüt alamadım çünkü testlerde herhangi bir sorun görünmüyor. Formatlayıp formatlayıp geri gönderdiler. Sorunun herhangi bir şekilde yazılımla alakalı olmadığını düşünüyorum. Bana kalırsa tamamen donanımsal bir sorun var. EN ÖNEMLİSİ İSE BU SORUNUN BU SERİDEKİ BÜTÜN BİLGİSAYARLARDA OLMASI. Bu sorun ile alakalı şüphelendiğim noktalar süphe sırasına göre şu şekilde;
1-Ram yetersizliği: Tek bant 16 gb ram kullanıldığı için yetersizlik oluyor. Ram alınarak bu durumun düzeleceğini düşünüyorum
2-Ekran Kartı - İşlemci darboğazı: İnternette de baktığım sitelere göre darboğaz olma ihtimali yüksek
3-Ana Kart sorunu: Ana kart veri iletimlerinde sıkışma olduğundan yaşanabileceğini düşünüyorum.
Bilgisayarımın özelliklerini ve almayı düşündüğüm Ram'i buraya yüklüyorum sizin de fikirleriniz benim için önemli çünkü bu sorun bir kişinin değil seri üretim sorunu. EĞER SORUN RAM'DEN KAYNAKLI OLURSA VE ALACAĞIM RAM İLE ÇÖZÜME ULAŞIRSA HERKES İÇİN FAYDALI OLUR. Fikirleriniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Almayı düşündüğüm RAM

ANKARA ALMANCA ÖZEL DERS
B1 seviyesinde Telc sınavı için Almanca dersi almak istiyorum. Dersi hoca ile beraber kendi evimde , yüz yüze yapmak istiyorum. Online , zoom üzerinden şeklinde istemiyorum. Dil kursu , sınıf eğitimi istemiyorum. Daha önce birinden almış ya da tanıdığı , bildiği olan arkadaşlar varsa öneri almak isterim. Ders veren hoca olursa görüşmek isterim. Teşekkürler.
Neden 'Alten' kullanildi
Arkadaslar cumlemiz
Thomas hilft der alten Frau
Thomas kadina yardim ediyor
Bu cumlede die artikeli dativ olduğundan dolayi der oldu bunu anladim ancak 'alt' eski sifati neden alter degil de alten oldu.
Simdiden Tesekkurler
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 325 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar