Nvidia renk ayarları CS:GO'da resetleniyor.
Nvidia kontrol panelinden digital vibrance ayarlarını kendime göre yapıp oynuyorum ama CS:GO'da ayarlar kendini resetliyor. Başka hiçbir oyunda bu tarz bir sorunla karşılaşmadım sadece CS:GO'da var silip tekrar yükledim ancak herhangi bir fayda sağlamadı.Cevap verecek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
https://www.epey.com/laptop/karsilastir/788330-795560/asus-tuf-gaming-a15-fa507rm-hn095_asus-tuf-dash-f15-fx517zm-hn118w/ bu linkteki bilgisayarlar arasında kaldım ikisinden birini alacağım ama birinin işlemcisi i7 12650h diğerinin ryzen 7 6800h şahsen inteli tercih ederim ryzen işlemcili olan bilgisayarın ekran kartı 140w intel olanın 105 aralarında oyundan oyuna 5-30 fps arasında fark oluyormuş ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
İNTEL GRAFİK KONTROL MERKEZİ AÇILMIYORR
İntel grafik kontrol merkezini defalarca yükledim sildim bir sonuç çıkmadı maalesef açılma ekranında dakikalarca kalıyor ama açılmıyor
Nvidia Driverları
Abilerim ablalarım şimdi şöyle harddiskim yandığı için yeni bir ssd taktırdım ve format attırdım driverları format atan adam yükledi nvidiayı falan sen halledersin deyip bana bıraktı.Eve geldiğimde önce aygıt yöneticisinden ekran kartını sildim sonra önceki sürümlerden biriyle tekrar yükledim şuan nvidia denetim masası gözükmüyor sağ tık yapınca ve ekte paylaştığım gibi nvidia geforce experience uygulamasında da güncelleme yapamıyorum kurulum tamamlandı diyor sonra tekrar kurun diyor ne yapmam gerekiyor 7-8 saattir uğraşıyorum lütfen yardım edin
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 887 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware