Space Mission - Android Mobil Oyun
Merhaba, yeni android oyunum Space Mission için desteklerinizi bekliyorum :)
SPACE MISSION
Merhaba ve uzay görevine hoş geldiniz! Galaktik uzay geminizle uçun, asteroitlerden, UFO'lardan, gezegenlerden, lazerlerden, uzaylılardan kaçının ve uzaydaki astronotları kurtarmaya çalışın!
GÖREVİNİZ
Bu eğlenceli 2D hayatta kalma oyununda yeni uzay geminizde evreni keşfeden bir astronotsunuz. Uzaya, farklı gezegenlere uçun ve uzay aracınızda gezinin. Asıl amacınız zorlu engellerin üzerinden uzay geminize rehberlik etmek ve Uzayda hayatta kalmak! Bir astronot olarak astronot arkadaşlarınızı kurtarmak için 11 farklı uzay gemisinden birini seçebilirsiniz.
Uzay görevi, oyun mağazasından indirilebilecek en iyi küçük MB oyunlarından biridir. İyi eğlenceler!
Google Play Store:
Youtube:
Moon Walker - Android Mobil Oyun
İlk oyunum Moon Walker için desteklerinizi bekliyorum :)
Moon Walker bir süper kahramandır, Uzaya giden ayak izlerini takip edin.
Süper macerada çeşitli lazerler, uzaylılar, UFO'lar vb. ile karşılaşacaksınız, çok çeşitli seviyeler var.
Bu macera, çocukluk klasik macera oyunlarını ezberlemenize, yolculuğu deneyimlemenize izin verir.
Özellikler:
-Klasik platform oyunu.
-Kolay ve oynaması ücretsiz.
-Klasik koşu ve zıplama macerası.
-Reklam veya uygulama içi satın alma yok.
Google Play Store:
Youtube:
Moon Jumper - Android Mobil Oyun
Yeni Android oyunum "Moon Jumper" için desteklerinizi bekliyorum :)
Moon Jumper bir süper kahramandır, Uzaya giden ayak izlerini takip edin.
Süper macerada çeşitli lazerler, uzaylılar, UFO'lar vb. ile karşılaşacaksınız, çeşitli farklı seviyeler ve sonsuz seviye modu var.
Bu macera, çocukluk klasik macera oyunlarını ezberlemenize, yolculuğu deneyimlemenize izin verir.
Özellikler:
Çocuklar ve yetişkinler için
-Flappy oyunu.
-Atlama macerası.
Google Play Store:
Youtube Video:
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 151 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyunlar