Merhaba forum üyeleri,
Bugün kripto para piyasasında sürekli karşımıza çıkan ve genellikle 1 dolarlık teşekkür ödülleri dağıtan standart etkinliklerden çok daha farklı, matematiği ve ödül havuzu oldukça net bir kampanyayı detaylandırmak istiyorum.
Bybit'in yeni başlattığı RWA Fortune Vault etkinliğinde çark sisteminde kelimenin tam anlamıyla "boş yok". Kampanya, tamamen RWA (Gerçek Dünya Varlıkları) konsepti üzerine kurulu ve teknoloji devlerinin tokenize edilmiş hisseleri ile altın dağıtılıyor.
Aşağıda kampanyanın tüm detaylarını, ödül havuzunu ve katılım şartlarını adım adım özetliyorum.
RWA (Gerçek Dünya Varlıkları) Nedir?
Kısaca özetlemek gerekirse RWA; altın, gayrimenkul veya Apple, Amazon gibi dev şirketlerin hisse senetleri gibi fiziksel/geleneksel varlıkların blokzinciri üzerinde token haline getirilmesidir. Bu sayede geleneksel borsalara ihtiyaç duymadan, bu varlıkların değerine eşit tokenları kripto cüzdanlarınızda tutabilirsiniz.
🎁 Ödül Havuzu ve Değerleri

Çarkta yer alan ödüllerin güncel yaklaşık dolar karşılıkları aşağıdaki gibidir. Gördüğünüz gibi havuzdaki en düşük ödül bile ciddi bir meblağ teşkil ediyor.
Ödül (Token/Hisse)Yaklaşık Değer1 AAPLX (Apple)14.650 $0.5 AMZNX (Amazon)5.750 $0.3 COINX (Coinbase)2.300 $3 GOOGLX (Google)1.100 $0.02 TSLAX (Tesla)380 $0.02 SPCX (SpaceX)140 $0.0005 XAUT (Altın)100 $0.03 CRCLX90 $
Önemli Not: Yeni kullanıcılar veya ilk yatırmasını yapacak olanlar, 100$ yatırdıklarında anında 2 çekiliş hakkı kazanıyor. En düşük ödülün 90$ olduğu düşünülürse, 2 bilet ile masadan en kötü senaryoda bile 180$ ile kalkmak mümkün.
📌 Adım Adım Katılım Rehberi
- Aşağıdaki etkinlik bağlantısına tıklayarak kampanya sayfasına gidin.
- Sayfada bulunan "Şimdi Kaydol" (Register Now) butonuna tıklayın. (Bu butona tıklamadan yapılan hiçbir işlem sayılmayacaktır.)
- İlk kez katılıyorsanız en az 100$ değerinde yatırma işlemi gerçekleştirerek anında 2 bilet kazanın.
- Spot veya Vadeli işlemlerde hacim görevlerini tamamlayarak veya arkadaşlarınızı davet ederek bilet sayınızı artırın. Bir kullanıcı maksimum 12 bilete kadar kazanabilir.
🔗 Kampanya Sayfası ve Kayıt Linki:
⚠️ Kurallar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
- Sadece "Şimdi Kaydol" butonuna tıklandıktan sonra yapılan işlemler geçerlidir.
- Ödüllere hak kazanabilmek için etkinlik bitmeden önce KYC Seviye 1 doğrulamasının tamamlanması zorunludur.
- Sıfır komisyonlu (zero-fee) işlem çiftlerinde yapılan hacimler, Spot veya Vadeli işlem biletleri için geçerli sayılmaz.
- Kazanılan ödüller 3 gün içinde hesaba geçer ve 14 gün içinde talep edilmelidir; aksi takdirde süreleri dolar.
Katılan veya çarkı çeviren üyelerimiz çıkan ödülleri bu başlık altında paylaşırsa havuzun genel durumu hakkında hepimiz fikir sahibi olabiliriz. Herkese bol şans!
Refsiz Link :
10.000$ POSITION AIRDROP (MEXC)
Selam millet, yeni bir kampanya dikkatimi çekti paylaşayım dedim.
👉 100$ yatıran → 10.000$ pozisyon airdrop
👉 1000$ yatıran → 10.000$ pozisyon aird
rop
Kısaca düşük sermaye ile büyük hacimli trade açma imkânı veriyorlar. Normal airdrop değil, direkt pozisyon airdrop veriyor.
⚠️ Önemli:
- Kayıt olduktan sonra “Şimdi Katıl” butonuna basmak şart
- Görevleri tamamlamayanlar dahil edilmiyor
Piyasa böyle yatayken bu tarz kampanyalar genelde hızlı doluyor.
Katılım : https://www.mexc.com/campaigns/https://www.mexc.com/campaigns/VIP-Referral-S2?inviteCode=1LUF
Refsiz : https://www.mexc.com

Selamlar arkadaşlar,
Kripto dünyasındaki airdrop mantığına benzer, bankacılık sektöründen tertemiz bir kazanç fırsatı var. Hayat Finans şu an çok agresif bir kampanya yürütüyor. Hem kayıt olduğunuzda hem de arkadaşlarınızı davet ettiğinizde anında çekilebilir nakit ödül alıyorsunuz.
Şartlar oldukça basit ve süreç hızlı ilerliyor. Vakit kaybetmeden yerinizi alın derim.
💰 Ödül Havuzu:
Kayıt Ödülü: 500 TL
Referans Ödülü: Her başarılı referans için +500 TL
📋 Katılım Adımları:
Uygulamayı İndirin: Aşağıdaki link üzerinden Hayat Finans uygulamasını indirin.
Kayıt Olun: Müşteri olma adımında ödülün tanımlanması için şu davet kodunu girin: EM72558661
Kart Başvurusu: Uygulama içinden ücretsiz BİZKART başvurusu yapın (Aidat vs. yoktur).
İşlemi Tamamlayın: Hesabınıza 1000 TL yatırın. Ödülünüz yansıdıktan sonra ana paranızı ve ödülünüzü anında geri çekebilirsiniz.
✨ Ödül Dağıtımı: Şartları tamamladıktan sonra 24 saat içinde her iki tarafa da nakit olarak yansıyor.
🗓 Son Gün: Yarın! (30 Nisan 2026)
⚠️ Kritik Not: Kampanya süresince açtığınız BİZKART’ı kapatmamanız gerekiyor, yoksa ödül tanımlanmaz.
📥 İndirme Linki: app.tr.adjust.com/1rlvy6yp

👉 Referans Kodu: EM72558661
Hızlıca değerlendirip çevresini davet edenler güzel bir miktar toplayabilir. Sorusu olan konu altından sorabilir, herkese bol kazançlar!
40$ Çekilebilir Ödül (Ekstra Dağıtım Var)
Merhaba arkadaşlar,
İşlemden çıktım, toplam kâr 88$ oldu. Bunun 80$’ını dağıtıyorum
🎯 8 kişiye 10’ar dolar direkt benden
Bunun yanında sistemde ayrı bir fırsat daha var:
Görevleri tamamlayarak +30$ daha kazanabilirsiniz.
Yani:
💰 Toplamda 40$ çekilebilir ödül fırsatı
Yapmanız gerekenler:
✔️ Kayıt olmak
✔️ KYC doğrulamasını tamamlamak
İsteyenler görevleri yaparak ekstra 30$’ı da alabilir.
Katılım linki:
Referanssiz Link : www.bybit.com (ödül gelmez)
Bybit’ten Çekilebilir 30$ Ödül
Merhaba arkadaşlar,
Bybit, yeni kullanıcılar için 30$ çekilebilir ödül fırsatı sunuyor. Ödülü almak için yapmanız gerekenler oldukça basit:
Adımlar:
1️⃣ Bybit’e kayıt olun ve KYC doğrulamasını tamamlayın → 10$
2️⃣ Minimum 100$ yatırın ve 500$ işlem hacmi yapın → 15$
3️⃣ İki görevi tamamladığınızda → +5$ bonus
🎁 Toplam: 30$ ödül, tüm adımlar tamamlandığında direkt hesabınıza geçer.
⚡ Kaçırmayın, erken katılan avantajlı olur!
Katılım linkleri:
- Referral link:
- Refsiz link:
(refsiz ödül gelmez)
Herkese bol şans! 🔥
Kripto Çevrimsiz %100 Yatırım Bonusu
Merhaba arkadaşlar,
Kripto ticaretiyle ilgilenenler için paylaşmak istedim.
Kullandığımız borsada ilk yatırıma %100 yatırım bonusu bulunuyor ve çevrimsiz (çekim şartı yok).
Yani yatırdığınız tutarın aynısı bonus olarak ekleniyor, ekstra çevrim şartı olmadan kullanılabiliyor.
Forum kuralları gereği link paylaşamıyorum.
İlgilenen olursa özel mesajdan iletebilirim.
Sorusu olan olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.
Herkese merhaba,
Son zamanlarda Depin projelerine katıldım ve açıkçası sonuçlar harika!
Bazı projeler sadece hype olarak kalırken, Depin projeleri gerçekten kazandırıyor.
Neden Depin projeleri iyi?
- Topluluk odaklı ve şeffaflar
- Erken katılım fırsatları sunuyorlar
- Token dağıtımları adil ve zamanında gerçekleşiyor
Özellikle iFlux Trade Platformu Token Madenciliği örneğini verebilirim:
- Arzın %50’si topluluğa dağıtılıyor
- Refsiz Link :
- Şu ana kadar 30,821 $IFLUX maden edilmiş (toplam arz: 2,222,222 $IFLUX)
- Katılım süreci basit: Kayıt ol, EVM adresini bağla ve Chrome eklentisini çalıştır → Madencilik otomatik başlıyor!
Ayrıca günlük check-in yapmayı unutmayın, ekstra ödüller kazanabilirsiniz.
Depin projelerine erken katılanların kazanç potansiyeli gerçekten yüksek. Siz de göz atın, kaybolan fırsatları kaçırmayın! https://chromewebstore.google.com/de...cjmfkbak?pli=1
Selam arkadaşlar,
Bybit TR yeni bir kampanya başlatmış ve toplamda 6.250 kişiye kişi başı 40 USDT veriyor. Katılım şartları oldukça basit.
📌 Katılım Adımları:
1️⃣ Bybit TR’ye kayıt olun ve KYC (kimlik doğrulama) işlemini tamamlayın.
2️⃣ Kayıttan sonra 7 gün içinde 100 USDT yatırın.
3️⃣ Tüm adımları yaptıktan sonra 40 USDT ödülünüz anında hesabınıza tanımlanıyor. 💎
👉 Katılım linki: https://www.bybit.tr/tr-TUR/promo/campaign/BybitTRYatirKazan/?utm_trbd=106228
Referanssız Link : https://www.bybit.tr/tr-TUR
⏳ Önemli Tarih:
Kampanya 15 Eylül’de sona eriyor. Ödül havuzu sınırlı olduğu için erken davranmak avantajlı olabilir.
🔥 Detaylar:
- Toplam ödül havuzu: 250.000 USDT
- KYC zorunlu.
- Yatırılan 100 USDT’yi dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz, çekim imkânı da var.
Ben denedim, süreç oldukça kolay ilerliyor. Forumda bu tarz fırsatları paylaşmak istedim, belki katılmak isteyen olur.
💬 Siz de katılmayı düşünür müsünüz?
📅 Preheat Dönemi: 18 - 27 Ağustos
🔥 Fırsatları Kaçırma:
💰 10$ + 70$ çekilebilir airdrop → 100 USDT yatır, tüm ödülleri kap!
🎁 Günlük Mystery Box – Bronze, Silver, Gold kutulardan ödülleri topla
📈 Günlük P&L% Liderlik Tablosu – Her gün 20,000 USDT dağıtılıyor
👥 Arkadaşını Davet Et – 7 USDT + ekstra çekiliş hakkı kazan
⏳ Ödüller sınırlı! İlk gelen alır mantığında, geç kalma
🔑 Katılım Adımları:
1️⃣ KYC Lv.1 tamamla
2️⃣ WSOT sayfasında Register butonuna tıkla
📍 Detaylar ve kayıt için:
Refsiz Link : https://www.bybit.com/en/wsot2025
💪 Hazırlık turlarında avantajı kap, büyük yarışta öne geç!
Selam dostlar,
Bir süredir JuCoin’in yeni sistemini test ediyoruz: JUNode adını verdikleri bir yapı.
Olay basit aslında:
- Cüzdanı kuruyorsun
- Sana 100$ değerinde hash gücü tanımlanıyor
- Bu güçle her gün otomatik olarak $JU token kazanıyorsun
Biz bir süredir kullanıyoruz, şimdilik stabil ve güzel ilerliyor.
Pasif gelir gibi düşünebilirsiniz, bir kere kuruyorsun, sonra günlük token akışı başlıyor.
Katılmak isteyenler için birkaç not:
- JUNode’u aktif etmek gerekiyor
- Bu sayfa üzerinden kayıt olunmalı:
- 🔗 JUNode Airdrop Sayfası
Eğer JuCoin hesabınız yoksa önce şuradan üye olmanız gerekiyor:
refsiz link : https://www.jucoin.mobi/en
Ek olarak, referansla katılan her kişi için 10$’lık ekstra hash gücü geliyor.
Denemek isteyen olursa birlikte kurcalayabiliriz. Herkes faydalansın diye buraya da yazmak istedim.
Sorusu olan varsa yorumda yazsın, elimden geldiğince yardımcı olurum. ✌️
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 128
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 203)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0