Merhaba arkadaşlar kriptoyla ilgilenen tüm arkadaşların bilgisi olan bir borsadır coinlist. Yeni Üyelere Özel Kyc doğrulamasını tamamlayıp Tek seferde 100+$ lık Usd paritesinde trade yapıldığında 24 saat içinde 10$ Bitcoin ödülü tanımlanıyor. (Genelde 4 saate 8 saate 1 dağıtım oluyor) Referans kodunuzla giriş yapan her arkadaşınız adına da 10$ ödül alıyorsunuz.
Referanslı linkim:
Referanssız link (ödül alamazsınız):
Yapmanız Gerekenler
1. Referanslı linkimle coinsliste kaydolmak. (Link sonunda HMJJE7 kodu olduğundan emin olunuz)
2. Kyc doğrulamanızı tamamlayın. Son aşamada 2Fa uygulaması kurmanızı isteyecek. (google authenticator) Fotoğrafların net olmasına özen gösterin yoksa normalde 2-3 dakikada onaylanıyorken günlerce beklemek zorunda kalırsınız.
3. Herhangi bir borsadan 103-104$ bir coin transfer edin. Ben genelde Algo kullanıyorum.
4. Buy/Sell kısmından attığınız coini USDC ye çevirin ve ardından tekrardan USDCden Algoya dönüştürüp kendi borsanıza çekebilirsiniz.
5. Bi dahaki ödül dağıtım saatinde ödülünüzü alabilirsiniz.
Karma puanları her pazartesi yenileniyor. Pazartesi günü rewards kısmından earn xtz diyerek testi çözerseniz 6$lık daha XTZ cüzdanınıza yüklenecektir
Takıldığınız bir konu olursa telegram(
https://t.me/ozgurrcolakk )dan ulaşabilirsiniz.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 180 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları