Smart TV de antensiz ulusal kanl izleme
Merhaba,
Aşağıda belirttiğim 2 adet TV de anten olmadan ücretsiz ulusal kanalları izlemek istiyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
LG OLED 65" C2
ONVO ov50f900 50" Android Smart TV
Samsung S95b mi LG G2 mi LG C2 mi
Selam,
oled tv almaya karar verdim. biraz araştırma sonucunda bu 3 model arasında kaldım. çok fazla tv izleyen bir aile değiliz. ulusal kanal hiç e yakın, belki 1-2 dizi takibi. bunun dışında netflix almayı düşünüyorum. oradan film ve dizi içerikleri olabilir. ps vb oyun konsolum yok, belki ileride olabilir. toplam günde 3-4 saati geçmeyecektir kullanımımız. televizyon kışın güneş alan salonda, yazın ise yine güneş alan balkonda olacak. izleme mesafesi en az 2.5 en fazla 4-5mt olacak. belirttiğim modellerin 55" mi 65" olmasına ise henüz karar veremedim. değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
Monitör tavsiye
Merhaba,
kullanılmış monitör almaya karar verdim. bütçeme uygun aşağıdaki monitörlerden hangisini tavsiye edersiniz. yardımlarınızı rica ederim.
Bu ilanın sahibiyle görüştüm. Video yolladı ve ilande belirttiği çizik görüntüsü beni hiç rahatsız etmedi.
bu da sıfırmış
Curved konusunda kararsızım. Gerekli mi bilmiyorum. Genellikle oyun için kullanılacak. Oğlum için alacağım. Arada bende oynarım :)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0