Nvidia Broadcast Çalışmıyor
|
Selamlar. Epic Games den daha önce The Last of Us Part 1 ve Horizon Zero Dawn, steam den ise Uncharted 4 oynamıştım. Şimdi God of War, Horizon Forbidden West ve Ghost of Tsushima oynamaya çalışıyorum ama yukarıdaki hatalı alıp duruyorum. Ghost of Tsushima da ise direkt siyah ekran verip kapandı. Ekran kartım Nvdia RTX 4070 OC 12gb, 36gb Ram var. DDU ile sildim ve Nvdia App ile tekrardan kurdum. Isınma sorunu yok bilgisiyarda sıvı soğutma ve 4 tane extra fan var. Daha önce Silent Hill 2, Elden Ring gibi büyük oyunları oynadım ve hiç hata yemedim böyle. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Selamlar. Unreal Engine 5 kullanarak oyun yapıyordum. Oyunun başını bitirdiğim için denemek istedim. Bilgisayara aktarmaya çalışınca aşağıdaki uyarıları alıp durdum. Herhalde şu beyaz actor yazanlar sorun değil de, şu kırmızılı hatalar çok dert. Bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Arıyorum arıyorum bir türlü sorunu bulamadım da.
Müzik sesini nasıl bilgisayara aktarılır?
Unreal Engine 5 çok kasıyor nasıl düzeltebilirim?
Selamlar. Unreal Engine 5 ile oyun geliştiriyordum. İlk başta fazla sorun yoktu ama ilerledikçe bayağı kasmaya başladı. Oynarken kasıyor mu bilmiyorum ama gözleyici modundayken aşırı kasıyor. Bilgisayarımın anakartı Ryzen 7 5800x3D ekran kartı ise GeForce RTX 4070 OC Edition. Kasmayı nasıl engelleyeceğim? Aynı Minecraft'ta ki gibi bir yerden RAM mi vermem gerekiyor? Aklıma gelmişken sadece gözleyici modundayken bile ileriemeye çalışınca oyun donuyor.
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware