Hava soğutma sorusu
herkese merhaba. ilk defa kendi bilgisayarımı kurduğum için tavsiye almak için buraya geldim. kasayı computer için yeni aldım ve sadece bir fanla geldiğini öğrendim (arkadaki sıcak havayı çıkaran) ve kaç tane fan takmam gerektiği Mobdro ni ve hangi boyutlarda olduğunu bilmek istiyorum çünkü birçadequate seçenek buldum ve ne seçeceğimi bilemedim parçalarım: amd 3600 (gizli soğutma ile birlikte gelir) geo force 1660 top notch ve anakart 450 max şimdiden teşekkürler VidMate
Ağ sorunları
wormün işte garip bir sorunla karşıl. a.ştım, bazı makinelerde sorun gidermek için oradaydım. ağlarla çalışmıyorum. bt yöneticisi olmayan küçük bir şirkettir ve orada çalışanların hepsi bilgisayarlar veya ağlar hakkında bilgi sahibi olan yaşlı insanlardır. internetleri yoktu ve tüm ağ çalışmıyor (bir endüstri müşterisi). ağdaki ip adreslerine ping attığımda hepsiyle iletişim kuruyorum. iss'ler tüm yönlendiricileri bulur ancak onlardan sonra helloçbir şey bulamaz. yönlendiricileri yeniden başlattım ama backyardımcı olmadı. ip adresleri makinelerde ve diğer ekipmanlarda sabittir. ne yanlış olabilir? ve windows 7 kullanıyorlar. gerçekten ne için orada olduğumu bitirmek için yarın oraya gideceğim. ingilizcem kötüyse özür dilerim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 323 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Network ve Güvenlik