ben 2 sene önce say 1400 yapmıştım bilketn cs %50 burslu yazdım sonra myp ile odtü ee myp ile yatay geçiş yaptım iki bölüm de sarmadı şimdi yks girip odtü endüstri geçmek istiyorum o da sarmazsa hacettepe tıp a bakmak istiyorum bunun için tekrar yks kasıp 1000 küsür sıralama yapsam yeni sıralamamla myp ile yatay geçiş hakkım olur mu. üni içinde yatay geçiş yap demeyin tam amele işi kim uğraşcak ona kontenjan çok az açılıyor 2 tane fln kim uğraşcak ona çok riskli
merhaba ben myp ile yatay geçiş hakkımı kullandım tekrar bir üniversite kazanırsam yksye girip bu yeni sıralamam ile myp yapabilme hakkım oluyor mu bilen var mı acaba? hala hoşuma giden bir üniversite bulamadım
_?
1. sınıfı bitirip myp ile geçişte ingilizce belgesi zorunlu mu hazırlık okumadım
sıralamam 1400 küsür geldi 2021de boun ie 1600 le kapatmış odtü 4500le kapatmış odtünün kampüsü ve ortamı daha çok hoşuma gidiyor ama sıralama boşa gitmesin diye boun ie yazasım var yardımcı olsanıza kafam çok karışık kaç gündür düşünüyom
?
sıralamam 1400 küsür ortalamam 2.6 odtü bilgisayara ortalamayla başvurcam belki çıkarsa diye bide boğaziçi endüstriye myp ile başvurcam da şimdi odtü başvurusu 22 temmuzda bitiyo sonuçlar ağustosun sonunda açıklanıyo boğaziçi başvurusu taa ağustosun ortalarında başlıyo iki okul başvurusu da kabul oldu diyelim ne olur mesela yada bi başvuru iptal edilebiliyomu
Aileme istanbul bogazicine gitmek istiyorum diyorum her dediğimde ankarada kal sana ev tutalim falan diyorlar hep böyle uyduruk bahane üretip duruyorlar. Her istanbul dedigimde deprem olacak, soytari cok, 2023 de ulkenin durumu belli olmaz bizimle dur, kiralar pahali falan böyle şeyler diyip duruyorlar ben anlamadim gercekten cok mu sıkıntılı istanbul bu arada ailem korumacı bi aile bence beni baskıda tutmak icin cabaliyolar gibi geliyo da bi fikrinizi alayim dedim
odtü ee vs boun ie
yatay geçiş yapıcam myp ile heralde hangisi dersiniz ikiside tutuyo ie ne iş yapar onu anlamadım çok
İlgi Alanları: Ista bul
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.645 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar