Dolgudan sonra oluşan diş ağrısı
Öncelikle merhaba arkadaşlar, 1 ay önce azı dişimdeki dolgu düşmüştü, bu yüzden devlet hastanesine dolgu yaptırmaya gittim. Dişlerimde ağrı falan yoktu. Doktor dolguyu yaptıktan sonra bir bölge için diş etim kanadığı için "dolgu tutmayacağını buyüzden oraya şu an dolgu yapmayacağını ve 20 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Sağ tarafla 1 aydır yemek yiyemiyordum, belli bir kısmına (tahminimce dolgu yapmadığı kısım) yemek parçacığı geldiğinde dişim ağrıyordu. Bugün tekrar gidip durumu anlattım, ancak adeta beni umursamadı ve "dolgu yüksektir" diyerek taşladı. Üzerine dalga geçer gibi, "ağrı geçmiştir, geçmediyse 1 ay diğer tarafı kullan, 1 ay sonra tekrar gel" dedi. Ancak ağrı hâlâ devam ediyor. Sizce özel bir diş hekimine gitmeli miyim? Dişimden olmam değil mi?
Maaşım kesildimi
Annem ve babam vefat ettiğinden dolayı annem ve babamın maaşıni aliyorum.
Bu yıl lise bitti tercihlerimi yaptım üniversiteye başlayacağım. Şu anki kaldığim aile maaşımın kesildiğini söylüyor e-Devlet'ten baktığımda babamınki 4C aktif ve son ödeme 08/2024 gozukuyor annem ise 4A da son dönem temmuz/2024 gözüküyor. Maaşım aktif mi?
muhabbet kuşu
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0