LG Tv Kanalda Bozuk CD gibi Görüntü Oluşuyor
Televizyon listemdeki tek bir kanal bozuldu,kanala tıkladığımda ekranda bozuk CD gibi bir görüntü oluyor,diğer kanallarda henüz böyle bir sorun yok,televizyonumda da bir sıkıntı olmamıştı şuana kadar,televizyonu yaklaşık 7-8 ay önce almıştım.Kanal listesini falan güncelledim ama aynı kanaldaki sorun yine düzelmedi.Bunu yaşayan veya bilgisi olan kişiler yardımcı olabilir mi?

5.Sene Gano Bir Yılda Ne Kadar Yükseltilebilir?
Merhabalar arkadaşlar.Ben Uludağ'da okuyorum,5.senem olacak.Şuan ortalamam 2.47 ve en az 2.80 üst sınır 3.00 olacak yükseltmek istiyorum.Geçmişte bir dönem devam edemediğim için diploma notum bu kadar düşmüştü,1.81'den yükselttim.
Tüm dersleri AA-BA veya BB verdiğim takdirde 2.47'den ne kadar yükseltebilirim?
(Vermek zorunda olduğum ve yükseltmek için aldığım derslerle birlikte bu 1 sene içerisinde toplam 50 kredi ders alacağım)
Merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,acemiyim hatam olursa kusura bakmayın.
Ben (Uludağ'da)üniversite 4.sınıf öğrencisiyim,Ganomu yükseltmek için 1 sene daha okulumu uzatacağım ama bazı arkadaşlarım aldığın toplam kredi sayısı artacak yani 200 iken 240 olacak bu ise senin Ganonu yükseltmeni daha zor hale getirecek diyor.Yani tüm dersler AA gelse bile benim diploma notum yine 4.00 olmayacak gibi bir manaya çıkıyor,ayrıca normalde AA ile geçtiğim 1 ders Ganoma 0,5 etki edecekse bu şekilde aldığım toplam kredi sayısı arttıkça o AA ile geçtiğim 1 ders 0,2 etki edecek demek istiyorlar.
Sizin bu konuda bir bilginiz,düşünceniz var mı?Paylaşırsanız memnun olurum,teşekkürler...
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0