Steelseries Arctic 3 2019 Oyuncu kulaklığını çok az kullandım. Arkadaşın Telefonunda ses kalitesini deneyelim dedik ve taktıktan sonra kulaklığın sağından ses gelmemeye başladı ve sonra onu bilgisayarda denedim ve sağdan yine ses gelmiyor. Kulaklığı sırf telefona taktım diye bozuldu mu ? Nasıl çözebilirim
Steelseries Arctic 3 2019 Oyuncu kulaklığını çok az kullandım. Arkadaşın Telefonunda ses kalitesini deneyelim dedik ve taktıktan sonra kulaklığın sağından ses gelmemeye başladı ve sonra onu bilgisayarda denedim ve sağdan yine ses gelmiyor. Kulaklığı sırf telefona taktım diye bozuldu mu ? Nasıl çözebilirim
Steelseries Arctic 3 2019 Bozulma
Termal Macun Sonrası Herşeyi Denememe rağmen Ekran Kartı Algılanmıyor
Laptopa Termal macun sürdükten sonra Bilgisayar harici ekran kartını algılamamaya başladı Driverleri Sildim Kurdum Herşeyi Denedim Sistem Geri yükle bile yaptım ama Hayla sorun aynı ne yapmalıyım Yardımcı olabilirmisiniz
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 449 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware