Mouse Tavsiye - 3K -
Herkese merhaba, mouse almak istiyorum. 3 Bin bandını geçmeyen tavsiyeler verebilirseniz çok sevinirim. İlla kablolu veya kablosuz olsun gibi bir derdim yok.
Programlanabilir tuşlar, macro olursa daha iyi olur.
Teşekkürler şimdiden.
Oyuncu / Ofis Koltuğu Tavsiyeleri
Herkese merhaba, işim gereği uzun saatler bilgisayar başında çalışıyorum. Sırt, bel ve boyun bölgemde ağrılarım var daha önce de fizik tedaviye gitmiştim. 3 sene önce ikeadan aldığım bir koltuğu kullanıyorum. Konfor ve rahatlık benim için ön planda. Buna göre tavsiye verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.
4k Oled Monitör Tavsiye
Merhaba bu iki ürün arasında kaldım ama hangi ürünü almam daha iyi olur bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese teşekkürler şimdiden.
Herkese merhaba, yeni bir sistem topladım ve kasa olarak siyah Lian Li 011d Evo'yu seçtim fakat kasada kasa fanı yok. Kasa fanı olarak ne seçmem gerekir ? Aşağıya sistemimi bırakıyorum ona göre tavsiye verirseniz çok memnun olurum.
Herkese teşekkürler şimdiden.
Rtx 5090 Vanguard Soc
9950x
X870e edge ti
9100 pro
Enermax 1650w
Arctic Liquid Freezer III 360 Pro
Kasa Link:
Öncelikle herkese merhaba, stable diffusion, animatediff, hunyuan için üst seviye bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem monitör dahil 250 260 arası duruma göre biraz daha yükselebilirim. Taksitle hepsiburada ve amazon üzerinden alacağım parçaları. Kendimce bir şeyler baktım fakat donanımdan hiç anlamıyorum.
Alternatif veya tavsiyeleriniz varsa duymak isterim.
Sistem için oyun öncelikli değil, tabi arada oyunda oynarım fakat ilk önceliğim belirttiğim gibi yapay zeka üzerine.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Ekran kartı: Asus tuf 5090
İşlemci: 9950x3d
Anakart: Asus Prime X870-P Wifi
ASUS PRIME X870-P WIFI AMD X870 AM5 DDR5 8000 HDMI 2xUSB4 4x M2 USB3.2 WiFi 7 + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX 14+2+1(80A) Güç Aşamaları, Çift USB4, Gelişmiş AI Bilgisayarları için Hazır Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SSD: 9100 PRO
RAM: GSkill Gskıll Trident Z5 Royal 64 GB
Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer Iı - 420 A-Rgb
PSU: MSI MAG A1250GL 1250w
Kasa: ?????
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 196)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0