İlgi Manyağına Dönüşmüş Kadın
Genellikle kendilerini güçlü sanırlar. Her olayda alttan almaz üste çıkmak isterler , bir durumu ,hatasını kabul etmek istemezler. Peki ilgi manyağına dünüşmüş biri kızı severseniz neler olur ? size şöyle anlatabilirim onu siz istemediğiniz zaman bu genellikle ayrılık veya başka sebepler olabilir, duygusal anlamda etkisi neredeyse yoktur. Üzülmezler yani, unutulma süreniz 1 saniye sürebilir. Sürekli egosu yüksektir. Kendisini prenses falan zannederler. Ve gördüğüm kadarıyla bir sebepten tartışma çıksa kendi modunu herkese karşı belli etmek ister foto veya video atarak , aslında kıs süreli bir sinir patlmaası geçirirler ancak bunu belli etmek istemezler, Bu durumu böylelikle herkese karşı ''bakın ben böyleyim mutluyum umrumda değilsiniz'' anlamı yüklemek. Ama bilmiyorlar ki kimse onu takmıyor. Bu tiplerin ailesi ile sorunları genel olarak vardır. İlişki sırında kendisine iyi şekilde davranılmasını isterler. Bu sebepten ''Ailem iyi değil babamı sevmiyorum'' (Örnek Çoğaltılabilir) cümleler kurmaları çok olasıdır. Bu şekil sizi 2. planda olmasını hep kendisini düşünmenizi isterler, büyük veya ufak tartışma oluşacağını kestiği an iyi geceler diyebilirler, ama onun istemediği ve kendisinin kırıcı bir söz olarak algıladığı bir cümle görürse işte o zaman ipler kopabilir , kendi kişisel sıkıntınızı veya ona söyledğiniz bir şeyler varsa yüzünüe eskileri açarak vurabilirler buradaki amaçları mağdura oynamaktır, çünkü sizi elde ettiğini bir şey diyemeyeceğinizi düşünürler.
Ne Yapmalıyım Arkadaşlar ?
Kız kendisini sevdiğimi biliyor. Ancak beni arkadaş görüyor beni arkadaşlık üzer ben arkadaş kalıp devam edemem belki o süre içinde başka birileri gelir sizce böyle düşünmekte haklı mıyım?
Almanya'da Böyle Bir şey Var mı ?
Bana Almanya'dan İBAN lazımdı beyler. Kuzene sordum atar mısın ? - hesaba fazla para geçerse vergi dairesi inceleme başlatır falan dedi, doğru mudur ? gelecek ücret sadece 300 Euro yani 1 milyar Euro atacak değilim.
Korku Salmışlar
Artık son günleri seçimi kaybedecekleri zaman tek tek gidecekler hiç bir şey olmayacak. Kimse demesin bombalar patlayacak , iç savaş çıkar seçimi tekrar yaparlar olan oldu bitti güzel günler bizleri bekliyor.
Ne Yapmam Gerek
Kızla her buluşmada sarılsam kalkıyor dokunsam kalkıyor iyice psikolojim bozuldu. Bir ara sarılırken kızın ayağına değdi kız fark ettik ancak ben hemen özür diledim aslında belli etmemem lazımdı özür dilemem hata mı sizce ?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.472 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic