yama sektöründeki güzel insanlara sesleniyorum, kafayı yemek üzereyim. İnternette yama nasıl yapılır hiçbir şekilde bir rehber yok, unpack işleminden bahsediyorlar ama nedir nasıl yapılır bodoslama gidiyorum şuan. Starbound oyununun yamasını yapmak istiyorum ama daha dil dosyasını bulamıyorum nerede bu meret? İngilizcem iyi seviyede ama bu konulara ilk defa başlamak gerçekten çok zormuş. Sektörden tanıdığımız da yok. Elimden tutarsanız vallahi hangi projede isterseniz orada gönüllüyüm .
Warcraft 3 Harita verisi yüklenemedi hatası
Arkadaşlar warcraft 3 indirdim türkçe yama yaptım güzel güzel oynuyorum neyse , baya bi gittim işte şu altta attığım resimlerdeki kadar gittim . Şu ana kadar oyunda hiçbir problem yoktu , az önce insan seferi altıncı bölüme (itlaf) girmeyi denedim ve yine altta gördüğünüz "harita verisi yüklenemedi" hatasını aldım . Bu ana kadar hiç sorunsuz çalışan oyunda şimdi harita verisi yüklenemedi hatası yüzünden ilerleyemiyorum oyunda . Ha şunu da belirteyim oyunu internetten cracklı indirdim ve sürüm v1.29 (reforged değil normal warcraft 3) daha fazla bilgi isteyenler için indirdiğim siteyi de bırakıyorum buraya (oyunun içinde frozen throne da mevcuttur) . Sebebini çözümünü ve daha da fazla bilgi isteyenleri bekliyorum....
İndirdiğim sitenin linki : https://www.oyunindir.vip/oyun-indir/warcraft-3-indir-full-turkce-kurulum.html
Sorunun fotoğrafları : (en alt fotodan üste doğru bakın sırası öyle)
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.136 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun