A

Er
13 Nisan 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 16 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Dell vostro 3500 i5 bilgisayara sims 4 inermi

merhaba, ben kimya mühendisliği öğrencisiyim. Katıldığım seminerlerde bir çok konuşmacı programlama dili öğrenmenin CV için önemli olduğunu söyledi. Ben mezun olunca pazarlama lojistik alanında çalışmayı düşünüyorum. Bu konuda bilgim çok az. Javascript Python C++ gibi birkaç program gördüm ancak hangi programa ihtiyacım olduğunu bilmiyorum. Dediğim gibi bu konuda bilgim nerdeyse hiç yok. Önerisi olan varmı ?

merhaba, ben kimya mühendisliği öğrencisiyim. Katıldığım seminerlerde bir çok konuşmacı programlama dili öğrenmenin CV için önemli olduğunu söyledi. Ben mezun olunca pazarlama lojistik alanında çalışmayı düşünüyorum. Bu konuda bilgim çok az. Javascript Python C++ gibi birkaç program gördüm ancak hangi programa ihtiyacım olduğunu bilmiyorum. Dediğim gibi bu konuda bilgim nerdeyse hiç yok. Önerisi olan varmı ?

Arkadaslar ESOGU KİMYA MÜH. kazandım. Bilgisayar önerisi istiyorum varmı fikri olan
Sırallamam 144k ben 171k esogü kimya müh yerleştim. Ama 151k estü kimya müh istiyorum. Ek tercihle sadece estü yazsam olurmu? Yani eper olmazsa esogü de okumaya devaö mı ediyorum yoksa açıkta mı kalıyorum???
Ek tercih nedir o konu da çok fikrim yol yardımcı olursanız sevinirim
Önceki konuma kimse dönemdiği için birdaha açıyorum.
ESOGÜ KİMYA MÜH. kazandım hazırlık zorunlu değil diyor ama ben hazırlık okumak istiyorum ne yapmalıyım????
Arkadaşlar bende orada oluyacağım önceden de orada bulundum kadın arkadşalr için öneri verebilirim
Hazırlık zorunlu değil bölümümde ama kebdim okumak istiyorum ne yapmam gerek ESOGÜ
Osmangazi üni çıktı ama mezun istiyorum obp çok mu kırar mesela obpsiz 40k yapsam obpyle kaç çeker
Hazırlıkta bilgisayar lazım olurmu??
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.842 (Bu ay: 330)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.