I7 5775c OC
merhaba arkadaşlar, yakın zamanda ucuz bir i7 5775c aldım ve günlüokay kullanımda @ 4.2ghz'de 1.285v'de, önbellekte @ 3.eight'de 1.250v'de stabil hale getirmeyi başardım ama bana intel burn take a look at'te bir hata verdi ama olmadı kaza. occt'yi denedim (1.230v'de i5 4670k kararlı @ 4.3ghz gibi anlıokay çökmeler, ancak şu anda bir yıldan fazla bir süredir çökme olmadan çalıştı) ve prime95'i kullanmak için okudum, biraz backyardımcı olur musunuz?
her neyse, buradaki avx okayılavuzunu okudum ve xtu'daki gücü sınırlayabileceğimi buldum (yazılımla sınırlamak istemiyorum) ama asrock z97x killer'ımda guysüyü bulamıyorum.
şimdiden teşekkürler çocuklar!
Girişim sorunları nasıl tespit edilir ve düzeltilir?
merhaba canlarım,
giderdiğim yinelenen kablosuz sorunlardan biri, müşterimizin belirli bir alanda zayıf bir sinyal olduğundan şikayet etmesi, bu nedenle sorunu gidermek için bir teknisyen göndermemizdir, sorun şu ki, bu karmaşık durumları hiç görmedim veya sorun giderme konusunda eğitim almadım bazı semboller aşağıdadır.
192.168.1.254
1-teknisyen, doğrudan ilişkili olduğu erişim noktasının altında olsa bile çadequate zayıf sinyal alıyor, cisco cli üzerinde display ap vehicle-rf gerçekleştirirken, bu ap'den -50dbm'ye kadar görülen bazı yakın ap'leri görebiliyorum.
2 kullanıcı 1 ap'ye katılıyor ve aşırı yüklenmiş, ses gibi rtp uygulamaları için gecikmeye neden olabilir mi?
3-kullanıcılar, aynı katta kurulu olana değil, alt kattaki başka bir ap'ye geçerler.
-kapsam ve parazit sorunlarını tespit etmek ve düzeltmek için en iyi uygulama ve sorun giderme teknikleri nelerdir?
- paraziti düzeltmek ve tespit etmek için cisco cli wlc'de gösterme komutları var mı?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 461 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Overclock