80k olur mu
son bir iki aydır bunaldığım için saldım dersleri günde en fazla 3 saat çalışıyordum tyt den genel olarak 65+ ayt den de 30+ yapıyorum son bir ay her gün tyt ayt denemesi çözmeye ve eksik konuları tamamen tekrar etmeye karar verdim onu yapıyorum şuan 80k civarı istiyorum marmara uluslararası ilişkiler yani gelir mi sizce ne yapmalıyım bundan sonrası için
özdebir
özdebir 6'lı tyt ayt deneme seti aldım ve ilk denemeyi çözdüm. fakat video çözümlerini bulamıyorum. nerede vardır kim çözmüştür bilen var mı arkadaşarrr
BIKTIM
sadece ders çalışmaktan ve çalıştığımın karşılığını alamamaktan bıktığımı söylemek istemiştim. teşekkürler. iyi akşamlar.
Net farkları
daha dün kütüphanede 345 in genel denemesini çözüp 69.25 net yapmıştım ama bugün okulda testokulun kurumsal denemesinde 50 küsur net çıktı. Şimdi sizce benim seviyem nedir hangisine inanmalayım? Ev ve okul arası fark neden olurki ya da bu farkı kapatmak için ne yapabilirim? aytde de matematikte lti kaldı şimdilik branş denemesinde 20 netlerdeyim. edb de o civarda 50k istiyorum olur mu tavsiyeleriniz nedir (Ayrıca kütüphanede 2020 tyt kitapçığını çözmüştüm 70 netim vardı)
tyt deneme
bilgi sarmalı denemesi hakkında ne düşünüyorsunuz çok mu kolay şuan onu çözüyorum ve netlerim çok güzel geliyor bana göre sizce kendimi mi kandırıyorum yoksa seviyem bu mudur
obp çok kötü etkiler mi
şuan 12. sınıftayım ortalamam 79.8 falan 12 ile 82 falan olur diye düşünüyorum tyt 70+ ayt konularım bitmedi ama seviyemi öğrenmek için branş denemesi yaptığımda edb 15, mat 14 yapmıştım obpmin beni çok geri atmasından korkuyorum ankara sosyal bilimler üni psikoloji istiyorum tutar mı sizce
tm 50k olur mu
gençler son 4 ay kampa başladım ama hiç güvenim yok kendime tyt netlerim anlık bunlar
türkçe 28-35
mat 15-20
sosyal 15
fen 5 (0 bilgiyle daha 2 gün önce başladım bu min 10 a çıkar bence)
ayt de konularım tamamen bitmediği için deneme çözmedim ama başlangıç seviyemi ölçmek için branş denemeleri çözmüştüm bi kaç ay önce edb 15 mat 15 di 50k civarında istiyorum gelir mi
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0