Ankastreden daireye CAT6 bağlantısı
Şöyle bir sorunum var binada ki iç tesisatımda oksitlenme mevcut elektrikçiye gidip CAT6 kablo çektirmem gerek fakat çektirmem gereken kablonun iki ucu da RJ11 mi olmalı eğer öyle ise böyle bir kabloyu internetten bulabilir miyim ankastre ile daire arasında maksimum 10 metre var ikisi de aynı katta kaç liraya halledebilirim bu işi ve son olarak bu kabloyu elektrikçi döşerken tahmini olarak kaç lira ücret ödemem gerekir şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için bu açtığım ilk konu eğer hatalı bir davranışım olduysa affınıza sığınıyorum.
Mevcut altyapım VDSL yaklaşık 3 hafta önce bir ISS'ye geçiş yaptım 100Mbps'lik paket almıştım fakat altyapım 50Mbps destekliyordu bu yüzden 50'ye sabit yaptırmıştım yaklaşık 3-4 gün önce DSL değerlerim yarı yarıya düştü 25Mbps civarlarında şu an başlangıçta durumu Türk Telekom kaynaklı olarak düşündüm portumu falan değiştirdiler zannettim fakat olayı araştırınca saha dolabından ankastreye gelen kablonun sağlam olduğunu fakat ankastreden daireye gelen kabloda hasar olduğunu öğrendim müşteri hizmetleri ile görüştüğümde elektrikçinin durumu halledebileceğini öğrendim. Altta ki değerlerde 50mbps aldığım zaman ki değerler

Telekom ekibi gelip hız ölçümü yapmışlar ankastreye kadar 54Mbps geliyormuş ancak ankastreden daireye gelen kablo müşteri himayesinde imiş yani Telekom ekibi karışmıyormuş. O yüzden cat5 yada cat6 kablo çektirmek istiyorum.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 335 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar